22 april clinic rolstoeldansen en rollatordansen in Ouderkerk a/d Amstel

geplaatst op 24 maart 2015

In april organiseert Coherente in de gemeente Ouder-Amstel de themamaand Route 67. De route doorloopt het sportaanbod in de gemeente en brengt een bewuste en gezonde leefstijl onder de aandacht. In samenwerking met Sportservice Noord-Holland wordt er in deze maand ook aandacht besteed aan aangepast sporten. Op 22 april kunt mee doen met een clinic Rolstoeldansen en Rollatordansen in Ouderkerk a/d Amstel.

Op woensdag 22 april verzorgt Stichting Rolstoeldansen Amstelveen een clinic, waarin ze laten zien hoe u met uw rolstoel of rollator kunt dansen. Wekelijks vinden bij deze vereniging rolstoeldanslessen plaats. Deze lessen zijn geschikt voor rolstoelgebruikers en hun staande partners, die van dansplezier willen genieten. Rolstoeldansen kent twee vormen. Bij de Duodans vormen twee rolstoeldansers een danspaar. De Combidans bestaat uit een rolstoeldanser en een staande partner. Wanneer u geinteresseerd bent in rolstoeldansen of rollatordansen, dan bent u op 22 april van harte welkom in Ouderkerk a/d Amstel.

Clinic Rolstoeldansen en Rollatordansen

Woensdag 22 april van 15.00 tot 16.00 uur

Diedrick van Haarlemstraat 3 te Ouderkerk

Stichting Rolstoeldansen Amstelveen (020-6436410)

Deelname gratis. Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over Route 67 of neem contact op met de regiomedewerker aangepast sporten, Wout Werker via wwerker@sportservicehaarlemmermeer.nl of 023-557 59 37