Zycus gaat haar aanwezigheid in Europa uitbreiden door opening van twee nieuwe kantoren in Parijs en Amsterdam

Zycus gaat haar aanwezigheid in Europa uitbreiden door opening van twee nieuwe kantoren in Parijs en Amsterdam

Leverancier van suite met procurement oplossingen streeft Europese marktuitbreiding na door toevoeging van nieuwe kantoren in Parijs, Frankrijk, en Amsterdam, Nederland

LONDEN - (Business Wire)

Zycus, een wereldwijde leider in inkooptechnologieoplossingen in de hele source-to-pay cyclus, heeft vandaag aangekondigd dat het van plan is om dit jaar twee nieuwe kantoren te openen - in Parijs en Amsterdam - waardoor haar aanwezigheid in Europa verder groeit.

Naarmate het bedrijf zijn EU-voetafdruk verhoogt, zal Zycus beter in staat zijn haar snel groeiende klantenbestand te bedienen in Europa en tegemoet te komen aan de potentiele organisaties van verschillende grootte en complexiteit in de regio in alle verticals.

Zycus, benoemd tot `Leader' in de 2015 Gartner Magic Quadrant for Strategic Sourcing Application Suites, heeft een bewezen reputatie als het gaat om het behagen van haar klanten en het vergemakkelijken van ROI door middel van technologie, diensten, beleid en programma's. In dit rapport^[1], heeft het bedrijf de hoogste plaats veroverd onder de genoemde concurrentie voor haar 'vermogen tot uitvoering'.

"We zijn enthousiast over het smeden van samenwerkingsverbanden op lange termijn met de inkoopprofessionals in Europa. Onze nieuwe kantoren valideren onze inzet om organisaties in de EU in staat te stellen hun belangrijkste uitdagingen op het gebied van inkoop en leveringsketen aan te pakken in het veranderende economische en zakelijke klimaat van vandaag de dag - efficientie, transparantie, flexibiliteit en reactievermogen," verklaart dhr. Dushyant Joshi, Regional Vice President, Zycus.

"Onze flexibele en gebruiksvriendelijke softwareoplossingen die tegemoet komen aan zowel strategische als operationele aspecten van inkoop kunnen op maat worden gemaakt om te voldoen aan de complexe zakelijke behoeften van inkooporganisaties in de regio," voegt dhr. Joshi toe.

Onlangs sloot Zycus ook haar ontmoetingsevenement met de industrie, 'CPO Connect' genaamd, af in Parijs en Stockholm op 15 april 2015. Deze rondetafel- en netwerkevenementen bracht analisten en inkoopprofessionals van het C-niveau uit verschillende industrieen bijeen op een gemeenschappelijk platform om de belangrijkste trends en best practices op het gebied van inkoop te bespreken.

Over Zycus

Zycus is een toonaangevende wereldwijde leverancier van inkoopsoftware suite bestaande uit modules voor zowel de upstream- als de downstream-onderdelen van de Source-to-Pay-cyclus. Ons productportfolio omvat toepassingen voor strategische inkoop - uitgavenanalyse, eSourcing, contractbeheer, leveranciersbeheer en beheer van financiele besparingen, en operationele inkoop - eProcurement, eFacturering. Onze innovatiegeest en onze passie om procurement te helpen meer zakelijke impact te creeren zijn terug te vinden in de honderden implementaties van procurement oplossing die we de afgelopen jaren hebben ondernomen. Wij zijn er trots op om een aantal van de best-of-breed bedrijven te hebben in verticals zoals productie, automobielsector, bankwezen en financiering, olie en gas, voedselverwerking, elektronica, telecommunicatie, chemische stoffen, gezondheid en farmaceutica, onderwijs en meer.

Stuur voor meer informatie over de Zycus een e-mail naar information@zycus.com of ga naar http://www.zycus.com/

^[1] Gartner, Magic Quadrant for Strategic Sourcing Application Suites, gepubliceerd op 4 februari 2015 door Deborah Wilson, Richard Adams, Magnus Bergfors

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Zycus Inc.

Priyanka Potdukhe, 1-866-563-9219

Manager - Public Relations

priyanka.potdukhe@zycus.com

Twitter - @Zycus

LinkedIn - Zycus

The Procurement Blog - http://www.zycus.com/blog/

Zie het origineel.