Lokale Staat van het Onderwijs 2013-2014


22 april 2015

Lokale Staat van het Onderwijs 2013-2014

Alles begint met onderwijs. Goed onderwijs laat onze jonge Almeerders bloeien en hun eigen talenten ontdekken. Het geeft ze kansen om hun eigen succesvolle toekomst vorm te geven en een waardevolle bijdrage te leveren aan de maatschappij. En daar profiteert heel de stad van. Toen in 2011 werd
geconstateerd dat het onderwijs in Almere niet was zoals het zou moeten zijn werd er door de gemeente en de partners in onderwijs een plan van aanpak opgesteld: de Lokaal Educatieve Agenda Plus (LEA Plus).

En er werd afgesproken om ieder jaar eerlijk en transparant een overzicht te geven over hoe het onderwijs er bij staat en waar de punten voor verbetering liggen.

Deze rapportage heet de Lokale Staat van het Onderwijs in Almere en op 22 april is de vijfde editie van deze reportage gepresenteerd.

Het volledige rapport leest u online
Gemeente Almere en haar partners vinden het belangrijk dat de feiten over de kwaliteit van het onderwijs duidelijk, toegankelijk en vindbaar zijn voor iedereen. Dus niet alleen `de onderwijsmensen', maar iedereen in de stad moet weten dat onderwijs in Almere alsmaar beter wordt.

Monitor Lokale Staat van het Onderwijs in Almere 2013-2014
Monitor Lokale Staat van het Onderwijs in Almere 2013-2014 op hoofdlijnen