Peter Heerschop zaterdag 25 april in De Voorveghter


23 april 2015

Cabaretier Peter Heerschop treedt zaterdagavond op in theater De Voorveghter in Hardenberg met de try-out 'Van horen zeggen'. Dit is laatste cabaretvoorstelling van dit seizoen. Vorig jaar stond hij bij ons met zijn cabaretvrienden Niet Uit Het Raam (NUHR) en twee jaar geleden met zijn eerste
soloprogramma 'Gelukzoekers'.

In de voorstelling 'Gelukzoekers' vertelde Peter Heerschop verhalen die hij zelf had meegemaakt. Het werd een regelrechte theater hit. In zijn nieuwe solo Van horen zeggen vertelt hij de beste verhalen die hij van anderen heeft gehoord.

Verhalen die hij zelf graag had beleefd. Of juist verhalen waarvan hij blij is dat hij ze nooit heeft hoeven meemaken. Verhalen waarbij je voelt dat je leven er heel anders had uitgezien als je anders zou hebben gehandeld. Over de liefde van je leven voor wie je niet hebt gekozen, over de
andere kant op kijken als het voor je neus gebeurt, over 'had ik maar' en 'gelukkig niet'. Het is Peter op de bank bij zichzelf, namens iedereen in de zaal.

Kaarten
Kaarten voor Peter Heerschop zijn voor EUR 20 te bestellen via www.voorveghter.nl of tijdens de openingstijden aan de theaterkassa verkrijgbaar.

De kassa van De Voorveghter is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur en donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur. Tevens is de kassa een uur voor iedere voorstelling geopend.