Zaterdag 2 mei The DriveXperience Cromstrijen


Jonge autorijders van 18 t/m 24 jaar in de gemeente Cromstrijen, die tussen de (ongeveer) drie maanden en twee jaar hun rijbewijs bezitten, kunnen zaterdag 2 mei gratis meedoen aan "The DriveXperience". Dit is een praktische en leerzame "Praktijkdag voor Jonge Autorijders".

De dag wordt gehouden op het terrein van de RAD Hoeksche Waard aan de Smidseweg 20 in Westmaas. Je ervaart deze dag achter het stuur hoe goed je als jonge autorijder bent en welke verbeterpunten je wellicht kunt bereiken. Je laat in zien hoe goed je bent als autorijder door middel van de
volgende drie modules: praktijkrit rijden (Road Xperience), noodstop op mobiele baan (Track Xperience), module alcohol en drugs (Xperience Xchange).

De dag begint om 9.00 uur en duurt tot uiterlijk 16.00 uur. De gemeente zorgt voor een gratis lunch. Na afloop ontvang je een certificaat. Er kunnen maximaal 48 jonge autorijders meedoen. Autobedrijf Kooiman in Oud-Beijerland stelt deze dag de auto's gratis beschikbaar. Bezit van een eigen
auto is dus niet nodig. Meld je aan via www.thedrivexperience.nl of www.jongeautorijders.nl. Daar vind je ook meer info over het dagprogramma.