Festival De Deining in Druten


(23-04-2015)

Van 13 mei t/m 17 mei a.s. vindt op de Veerdam in Druten festival De Deining plaats, een Reizend Cultureel Terras aan het water.

U wordt vier dagen lang verrast met heerlijk eten, drinken, muziek, en kunst. Een combinatie van een kleinschalige markt en een festival met terras, rollende keukens, kunstenaars, theater en muziek. Met dit festival wil de organisatie de levendigheid op de Veerdam terugbrengen.

Opening Rijnfietsroute

Op 13 mei om 16.00 uur opent de gemeente Druten met andere betrokken partijen op feestelijke wijze de Waalvariant van de Internationale Rijnfietsroute op de Veerdam. Aansluitend aan deze opening vindt het festival plaats.

Muziek

De muziek tijdens het festival komt o.a. van Cowpokes, Clemens van de Ven, Yeehaa, Dramakings, Talisker two, Boomshakalak Soundsystem, Troubadour Jan Willem van Opstal, Simone Kiekebos, Vintage Soundsystems, Willy Vetsap.

Oproep aan kunstenaars, muzikanten en lokale ondernemers

Kunstenaars, muzikanten en lokale ondernemers die hun medewerking willen verlenen aan dit festival, kunnen zich nog aanmelden via www.deiningfestival.nl of via telefoonnummer 06-13116184.

Meer weten?

Kijk op de website www.deiningfestival.nl