Fietst u ook mee? Ride for the Roses 2015 in Aalsmeer


23 april 2015

Fietst u ook mee? Ride for the Roses 2015 in Aalsmeer

De Ride for the Roses is een jaarlijkse cycletour waarbij duizenden wielrenners en fietsers zich inzetten voor KWF Kankerbestrijding.

Ridefortheroses

De deelnemers zijn op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig om geld in te zamelen voor kankerbestrijding. Op zondag 6 september 2015 wordt de zeventiende editie van de Ride for the Roses op het terrein van FloraHolland in Aalsmeer georganiseerd. Zet deze dag alvast in uw agenda.
Fiets mee en schrijf u gelijk in via:

* www.ridefortheroses.nl

De werkgroepen van de Aalsmeerse editie van de Ride for the Roses zijn al hard aan het werk met de organisatie en sponsorwerving. Ook de route van de 100 kilometer cycletour is bekend gemaakt. Op zondag 14 juni wordt deze door een aantal Pre Riders voorgereden. Dit is dan gelijk de kick off
van de Ride 2015.

Samen met circa 10.000 fietsers op 6 september 2015 gaan fietsen voor de kankerbestrijding. Het gaat naast geld inzamelen vooral ook om gevoel. Iedereen heeft - helaas - in zijn eigen omgeving weleens met kanker te maken of te maken gehad. Een mooi evenement om samen mee te maken.

Wie enthousiast is en ook graag (als sponsor of als vrijwilliger) een bijdrage wil leveren kan contact opnemen met de secretaris van de projectorganisatie Arie de Vos

FloraHolland en goede doelen

FloraHolland heeft in haar sponsorbeleid gekozen voor twee goede doelen. Zij is partner van de Ride for the Roses en ondersteunt daarnaast een team van medewerkers met hun deelname aan de Roparun. Beide goede doelen waarvan de opbrengst ten goede komt van mensen met kanker.

* Ridefortheroses1