Met korting naar het HBO-ICT Job Event op 2 oktober


23 apr 2015

Op vrijdag 2 oktober 2015 organiseert de HBO-I stichting voor de tiende keer het HBO-ICT Job Event in het WTC te Rotterdam. HBO-I is het samenwerkingsverband van de HBO-ICT opleidingen in Nederland. Leden van Nederland ICT die zich willen presenteren op het event, krijgen 20 procent korting.

Het HBO-ICT Job Event is voor werkgevers een uitstekende, effectieve en eenvoudige manier om met potenti*le werknemers en jong genteresseerde ICT-professionals en in ICT-genteresseerde economen en technici in aanraking te komen. (Voor kleinere bedrijven is het ook mogelijk om met twee
bedrijven een stand te huren of met meerdere een grotere stand).

Voor studenten is het HBO-ICT Job Event d* mogelijkheid om kennis te maken met het werkveld en informatie in te winnen over hun toekomstige carri*re of contact leggen met universiteiten voor het volgen van masterclasses. Naast de beurs komt er ook een aantrekkelijk inhoudelijk programma.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van dit event. U kunt zich ook aanmelden door een mail te sturen naar: info@hbo-i.nl. Vermeld hierbij uw lidmaatschap van Nederland ICT om gebruik te maken van de korting.