Maandag 11 mei openbare jaarvergadering Dorpsraad Steensel


Dorpsraad Steensel nodigt u van harte uit voor de openbare jaarvergadering. Deze vindt plaats op maandag 11 mei in gemeenschapshuis De Hoellekes in Steensel. De bijeenkomst begint om 20 uur. Ook dit jaar hebben de acht dorpsraadleden weer een interessant en afwisselend programma opgesteld.

De avond start met presentaties van de zes werkgroepen van de dorpsraad. De werkgroepen rond de thema's zorg, welzijn, natuur, dorpsinrichting, cultuur en wonen vertellen u meer over hun voorgenomen activiteitenprogramma.

Daarnaast geeft Robert Hendrix, de wijkagent van Steensel een uitgebreide presentatie over veiligheid en preventie in Steensel. Marielle Voermans van gemeente Eersel licht de nieuwe website http://www.eerselvoorelkaar.nl/ toe. Deze gemakkelijk toegankelijke website is de verbindende schakel
tussen mensen met een hulpvraag, vrijwilligers en maatschappelijke organisaties.

Kortom; voor iedereen die zijn talent wil inzetten om een ander wel eens te helpen met een klusje in huis of tuin en voor iedereen die wel eens wat extra ondersteuning kan gebruiken.



Iedereen is van harte welkom bij de bijeenkomst. Voor meer informatie over de dorpsraad en de jaarvergadering kunt u contact opnemen met de dorpsraad door een berichtje te sturen naar: pjt.vandenberk@hetnet.nl.