Training Reuma Uitgedaagd! in Maastricht


Training Reuma Uitgedaagd! in Maastricht

23 april 2015 Print | Verstuur e-mail
Op maandag 18 mei gaat er in Maastricht een nieuwe cursus Reuma Uitgedaagd! van start. De training is verdeeld over 6 middagen. De zelfmanagementtraining Reuma Uitgedaagd! helpt u bij het omgaan met reuma. U gaat aan de slag met onderwerpen als communicatie met behandelaars en de eigen
omgeving, relaties, bewegen, en omgaan met pijn. Er zijn ook al cursusdata in het najaar bekend.

Reuma Uitgedaagd! wordt gegeven door speciaal opgeleide trainers die zelf ook een vorm van reuma hebben. Zij weten als geen ander wat het betekent om reuma te hebben en welke problemen en uitdagingen daarbij komen kijken.

De training die op maandag 18 mei van start gaat, wordt gegeven in het Maastrichts Universitair Medisch Centrum (MUMC). Het zijn 6 maandagmiddagen van 13.30 tot 16.00 uur.

Meer informatie en aanmelding
Wilt u meer weten over Reuma Uitgedaagd! of heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar info@reumauitgedaagd.nl. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie. Het is ook mogelijk om telefonisch contact te hebben met een van de trainers. Als u dit wilt, vermeld dit dan in uw e-mail. U kunt ook bellen
met het Reumafonds via 020 - 598 64 64.

Aanmelden kan via http://www.reuma-uitgedaagd.nl/volwassenen/aanmelden.

Ook cursussen in het najaar
Er zijn al cursusdata voor het najaar bekend, ook voor de (online)training voor jongeren tot en met 25 jaar. Kijk voor alle informatie op www.reuma-uitgedaagd.nl.