Nieuw en gesponsord botenbord in Avonturis onthuld


Foto van de onthulling van het botenbord door wethouder Kees Pleijsier, Govert de Haas en Willemieke Dijkman

In Avonturis werd woensdag 22 april 2015 een nieuw botenbord onthuld dat is gesponsord door De Haas Maassluis BV en PowerPort BV.

Wethouder Kees Pleijsier, Govert de Haas en Willemieke Dijkman verwachten dat dit bord tevens beter bestand is tegen vernielingen.

Vorige bord vernield

Helaas was het vorige bord in het najaar vernield. Bij de vervanging is niet alleen gekozen voor sterk en duurzaam materiaal, er staan ook wat andere afbeeldingen op.

Leuk en leerzaam extraatje

Want welke boten kan je verwachten bij Avonturis? Het vernieuwde bord toont dan ook nu de boten die vaak op De Nieuwe Waterweg varen, maar ook de vlaggen van de landen van de meest voorbijvarende boten. Samen met de verrekijker is dit een leuk en leerzaam extraatje op de natuurspeelplaats.

Sponsoring

De gemeente is De Haas Maassluis BV en PowerPort BV dankbaar voor hun sponsoring van het botenbord. De drie 'onthullers' maakten vervolgens een rondje over de natuurspeelplaats en kregen een leuke indruk van het wel en wee op Avonturis.

Pareltje van Maassluis

Omdat deze middag tevens het buitenspeelseizoen officieel werd geopend met een spannende Indianenmiddag, was het gezellig druk. Ze waren zichtbaar trots op dit pareltje van Maassluis.