Bijeenkomst `(Energie)zuinig op monumenten in Utrecht' 23 april

20 april 2015

De gemeente Utrecht organiseert in samenwerking met het Nationaal Restauratiefonds een interactieve bijeenkomst voor eigenaren (niet-bewoners) van Utrechtse rijks- en gemeentelijke monumenten, rondom het thema `energiezuinige monumenten'.

*Eigenaren (niet-bewoners) kunnen in de Nicolaikerk ervaringen over het energiezuiniger maken van monumenten uitwisselen met andere eigenaren, ervaringsdeskundigen, duurzame monumenten- en energieadviseurs, het Restauratiefonds een de gemeente Utrecht. Het doel is om als eigenaar direct op de juiste weg te komen om aan de slag te gaan met uw monument. Thema's die aan bod komen zijn onder meer de motieven, belangen en de financiering van het energiezuiniger maken van historische panden. U hoort en ziet diverse praktijkvoorbeelden en er volgt uitleg over de te volgen stappen en de mogelijkheden voor het verduurzamen van uw monument.

Klik hier voor meer informatie en het programma.

Mail uw naam, bedrijf en functie om u in te schrijven. De middag duurt van 13.30 uur tot 18.00 uur. Aan de middag zijn voor de bezoekers geen kosten verbonden. Het aantal plaatsen is beperkt en bedoeld voor eigenaren.