Ontbijthotel De Slaapfabriek Teuge wint Zoover Award

Ontbijthotel De Slaapfabriek in Teuge is van ruim 2.500 beoordeelde hotels in de categorie hotels met 4- en 5 sterren 22e geworden van Nederland. Een uitstekende prestatie.

Na 2014 is dit de 2e Zoover Award die ze mogen ontvangen. De Slaapfabriek heeft een gemiddelde van 9,1 aan gastbeoordelingen in deze categorieen ontvangen. Zij gaven aan dat de Slaapfabriek uitstekend scoort op het gebied van gastvrijheid en accommodatie.

Eigenaresse Marjo Prigge mocht de Zoover Award vandaag ophalen tijdens de uitreiking in Utrecht. Ze was enorm blij voor de prachtige waarderingen en neemt dan ook vol trots de Award mee naar Teuge.

Voor haar gasten heeft De Slaapfabriek ook alle waardering en wil graag wat terug doen. Onder het motto u bent goud waard heeft De Slaapfabriek een loyaliteitsprogramma opgesteld. Wanneer je, je inschrijft als ambassadeur spaar je direct voor een gratis overnachting inclusief ontbijt. Het enige dat je dient te doen is enthousiast over deze bijzondere locatie vertellen aan vrienden en familie en delen via social media. Je kunt je via de website inschrijven als ambassadeur.

Het exclusieve 4-sterren hotel biedt een uniek concept en is prachtig gelegen in het landelijke Teuge. Het hotel beschikt over 12 eigentijdse design hotelkamers. Met elk een eigen wereldthema. Zonder te vliegen, kan men in New York of Sydney slapen! Uiteraard omringd door alle luxe en comfort. Ook bijzonder is de mogelijkheid die De Slaapfabriek biedt om de beslotenheid en exclusiviteit van een private hotel te ervaren. Het gehele hotel staat ter beschikking om in alle rust te vergaderen en nadien te genieten van een heerlijke nachtrust.