Eerste inschrijvingen Veldwachter Wesepe zijn een feit


Gepubliceerd: 24 april 2015 om 18:00

Laatst gewijzigd: 24 april 2015 om 13:28

Woensdagavond 22 april werden de woningbouwplannen voor de bouw van twee rijen van vier woningen gepresenteerd tijdens de verkoopinformatieavond van de Veldwachter in Wesepe.

Foto informatieavond Veldwachter

De eerste inschrijvingen voor de woningen zijn tijdens deze avond ingediend, maar er zijn nog woningen beschikbaar.

Veldwachter Wesepe

In Wesepe worden acht nieuwbouwwoningen gebouwd vanaf EUR 169.500,- vrij op naam. De woningen zijn desgewenst levensloopbestendig en dus ook geschikt voor senioren. Starters kunnen voor deze woningen een starterslening aanvragen bij de gemeente. Meer informatie hierover vindt u op
www.olst-wijhe.nl/starterslening.

Woningborgcertificaat

Bouwbedrijf Vosman levert de woningen op met een woningborgcertificaat. Dit betekent 100% afbouwgarantie. De bouwkundige kwaliteit wordt door Bouwbedrijf Vosman gegarandeerd, Woningborg waarborgt deze garantieverplichtingen. Hiermee zijn voor u als koper belangrijke zekerheden gegarandeerd.

Inschrijven voor een woning aan de Veldwachter?

Dit kan tot en met woensdag 13 mei 2015 met behulp van het inschrijfformulier. U regelt dit aan de balie van het klantcontactcentrum in het gemeentehuis in Wijhe of in het Holstohus in Olst. Meer weten? Kijk op http://wonen.olst-wijhe.nl/veldwachter.

Op dinsdag 19 mei 2015 vindt om 19.30 uur de notariele verloting plaats. Tijdens deze verloting wordt de volgorde bepaald waarin gegadigden een optie kunnen aangeven.