Inspiratie meeting bij Bartimeus in Ermelo op 24 april

2 april 2015

Kom, doe inspiratie op en draag bij aan betere kwaliteit van je leven!

Bartimeus organiseert samen met mensen met het syndroom van Usher inspiratie meetings op drie locaties in het land. Op vrijdag 24 april bent u van harte welkom bij de inspiratie meeting bij Bartimeus in Ermelo. De ontmoetingen zijn bedoeld voor mensen met een verworven visuele en auditieve beperking, hun partners en familie en voor collega's/ professionals op het gebied van de verworven visuele en auditieve beperking. De meetings staan geheel in het teken van kansen, mogelijkheden en inspiratie opdoen. Kom ook!

Energiemanagement

Het thema van de eerste meeting is 'Energiemanagement in je leven en op je werk!'.

Workshop: Energiemanagen in je leven: hoe bereik ik mijn droom?

Iedereen wil een bijdrage leveren aan de maatschappij; meedoen. Voor de een is dat betaald werken, voor de ander vrijwilligerswerk, voor weer een ander is dat de zorg voor het gezin of familie. Meedoen in de maatschappij doet bij mensen met een beperking in het horen en zien een extra beroep op de energievoorraad.

We willen ons deze middag op een interactieve wijze verdiepen in onze droom en hoe we die droom vorm kunnen geven, zonder dat we onze energie verspillen.

Kortom: Hoe houdt ik een leuk en energiek leven?Afbeelding: logo oog en oor voor talent

De bijeenkomst begint met een presentatie over energiemanagement. Na een pauze zal er ruimte zijn om ervaringen op dit gebied met elkaar uit te wisselen. De focus zal liggen op het omgaan met energie in je leven en op je werk.

Wat wij ook graag van je horen is wat Bartimeus en collega organisaties al goed doen, maar ook wat ze kunnen verbeteren om jou te ondersteuning op het gebied van omgaan met je energie.

Het programma zal verzorgd worden door Wendelien Faber, maatschappelijk werker bij Bartimeus Dienstverlening en Frank van der Helm, arbeidsconsulent bij Bartimeus/Werkpad.

Bartimeus ziet mogelijkheden

Tijdens het programma is er ook gelegenheid om vragen te stellen of advies te vragen aan de professionals van het Bartimeus Expertisecentrum Doofblindheid. Zij kijken graag - samen met u - naar mogelijkheden om zo zelfstandig en prettig mogelijk te kunnen leven.

Aanmelden

Laat u zich graag inspireren en vindt u het ook leuk om mensen te ontmoeten waarmee u persoonlijke ervaringen kunt delen? Dan is deze meeting iets voor u! U kunt zich tot uiterlijk 15 april aanmelden per email: via Bartimeus medewerker gvdokkumburg@bartimeus.nl.

Praktische info

* Locatie: Bartimeus in Ermelo (routebeschrijving);

* Tijdstip: van 13.00 - 16.00 uur (incl. koffie/thee met lekkers);

* Deelname = gratis.

Deze meeting wordt georganiseerd door het Bartimeus Expertisecentrum Doofblindheid, gevestigd in Doorn. U bent van harte welkom!

P.S. Indien u gebruik wilt maken van een gebarentolk, vragen wij u deze zelf te regelen.