Martin Garrix is verkozen tot de meest begeerde DJ

Harderwijk, 24 april 2015 - Naar aanleiding van de track "Fuck the DJ" van DJ's Jay-J en Chris-P, heeft Partyflock onderzocht welke DJ het meest begeerd wordt. Partyflock concludeerde dat er reeds vele onderzoeken zijn gedaan naar DJ's. Ook is bekend wie de beste DJ's zijn. Er is echter nog nooit onderzocht wie de meest begeerde DJ is.

Het onderzoek is gehouden onder 1000 mannen en 1000 vrouwen. Aan de hand van de accountgegevens van de leden op Partyflock, kon men zien of de stem door een man of een vrouw werd uitbracht. De Poll is vroegtijdig gesloten omdat er al snel aan het aantal beoogde respondenten zijn gekomen.

Dit zijn de meest begeerde mannelijke DJ's:

1 Martin Garrix (26,5%)

2 Afrojack (20,6%)

3 Armin van Buuren (17,6%)

Martin Garrix, bekend van de hit Animals, is met voorsprong het meest populair. Niet alleen de "looks" maar ook zijn hits maken hem tot een echte wereldster.

De minst begeerde mannelijke DJ is DJ Tiesto met 8,8% van de stemmen. Aangezien DJ Tiesto behoort tot de beste DJ's ter wereld, kan er geconcludeerd worden dat uiterlijk niet altijd te maken heeft met de populariteit van de DJ.

Dit zijn de meest begeerde vrouwelijke DJ's:

1 Korsakoff (41,7%)

2 Miss Nine (26,3%)

3 Day-Mar (16,8%)

Korsakoff, bekend van de hit Unleash the Beast is de grootste winnaar van de poll omdat ze de meeste stemmen van alle DJ's heeft gekregen.

Partyflock is de grootste online uitgaans community in Nederland waar onder andere informatie te vinden is over uitgaansgelegenheden en festivals. Het laatste nieuws over waar de artiesten zich bevinden is te vinden op Partyflock. DJ Jay is begonnen als drive-in show en heeft zich op die manier bewezen als DJ. Hij draait en produceert EDM (Dance) muziek in samenspel met pop muziek in onder andere de grotere horeca gelegenheden. Zijn tweede track "Fuck the DJ" is tot stand gekomen in samen werking met een aantal bekende en minder bekende personen.

Twitter hashtags #Partyflock #fuckthedj #MartinGarrixmeestbegeerdinbed

Internet (resultaten onderzoek) http://www.partyflock.nl/fuckthedj

Internet (Partyflock) http://partyflock.nl

Internet (DJ) http://www.djjay.nl

YouTube track "Fuck the DJ" https://www.youtube.com/watch?v=FMIG2h4zjyc

MP3 "Fuck the DJ" release datum 24 april op onder andere Beatport, iTunes, Spotify en tientallen andere kanalen. De radio edit van "Fuck the DJ" is ook gratis te verkrijgen via info@djjay.nl