Ontdek het vrijetijdsaanbod van Twente

In `Jouw Dagje Twente' beleef je op een unieke manier de diverse dagrecreatie in Twente. Altijd al benieuwd geweest hoe je vrije tijd er dagelijks uit kan zien als je in Twente werkt en woont? Doe dan ook mee en deel het met je vrienden!

`Jouw Dagje Twente' In deze campagne is het vrijetijdsaanbod op een interactieve manier in kaart gebracht. Bezoekers van de pagina kunnen, middels gepersonaliseerde video's, diverse activiteiten zoals een festival bezoek, een voetbalwedstrijd of een avond uit eten ondernemen. De drie leukste activiteiten worden geselecteerd waarbij deelnemers kans maken om deze activiteiten, in de Twente Volkswagen UP, in het echt mee te maken: jouw eigen dagje Twente!

Met de campagne willen Twents Bureau voor Toerisme en Twente Branding de regio op een aantrekkelijke manier in Nederland presenteren voor jonger hoger opgeleiden. Met als doel ze te informeren en te interesseren over de mogelijkheden die de vrije tijd hier biedt. In de campagne wordt direct de werkzoekende aangesproken, aangezien de leefomgeving een belangrijke rol speelt in de afweging om voor een baan in een bepaalde regio te kiezen.

De campagne loopt van 20 april t/m 1 juni 2015 via www.dagjetwente.com.