Nieuw: Speeddaten op Wereldwijzer Buitenlanddag

Op zaterdag 25 april komt men in Ahoy Rotterdam in 1 dag alles te weten over studeren, stage lopen, werken en reizen in het buitenland. Meer dan 30 organisaties en instellingen slaan de handen ineen om alle vragen over studeren, stage lopen, werken en reizen in het buitenland te beantwoorden. Men kan hier bijvoorbeeld spreken met ex-reizigers of een presentatie of een workshop volgen om meer te weten te komen over een ervaring in het buitenland.

Voor dit evenement is er een nieuw idee ontstaan: speeddaten. Om 11.30 en om 14.30 kan men een uur lang met oud-vrijwilligers en/of reizigers praten. Men weet van te voren niet met wie men spreekt. Om de vijf minuten wisselt men van tafel en komt men tegenover iemand met andere buitenland-ervaringen te zitten. Op deze manier ontdekt een toekomstig reiziger wellicht hele andere interesses dan voorheen gedacht.

Het volledige programma aan presentaties en een overzicht van de aanwezige organisaties is te vinden op www.wereldwijzer.nl/ssrrotterdam. Via deze pagina kan men ook gratis tickets bestellen voor dit event.