Gezocht: initiatiefnemers! Gemeente wil in 2016 weer startplaats Fie..


29 april 2015 - Hoogeveen wil in de zomer van 2016 weer startplaats worden tijdens de Drentse Fiets4daagse. Wethouder Erik Giethoorn: `We willen nog meer mensen laten zien en beleven hoe mooi onze gemeente is. Dit willen we onder andere bereiken door op een vernieuwende manier startplaats te
worden tijdens de Drentse Fiets4daagse. Ik roep bij deze verenigingen en organisaties, die met hulp van de gemeente en samen met het bestuur van de Drentse Fiets4daagse, het Toeristisch Recreatief Ondernemers Platform en de Stichting Centrummanagement een plan willen maken voor herintroductie
van Hoogeveen als startplaats tijdens de Drentse Fiets4daagse in 2016.'

Niet alleen en niet voor niets

Het maken en uitvoeren van een plan kost tijd en geld. De gemeente heeft hiervoor een startsubsidie beschikbaar. Uiteindelijk moet de financiele bijdrage van de gemeente `nul' worden.

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie en aanmelding kunnen belangstellenden (tot en met 15 mei) contact opnemen met Johann Bisschop van de gemeente Hoogeveen via telefoonnummer 14 0528.

In 2011 is Hoogeveen voor de laatste keer startplaats geweest. Teruglopende deelnemersaantallen en het niet meer kunnen leveren van ambtelijke ondersteuning was destijds de reden voor het verdwijnen van Hoogeveen als startlocatie.