Succesvolle auditweken Wim Bosman / Mainfreight Group


Onlangs werden twee intensieve auditweken met een meer dan tevredenstellende eindconclusie afgesloten. Deze melding deed de lead auditor SGS (Societe Generale de Surveillance) aan Mark Newman, CEO en Paul Looman, European Manager Forwarding & Transport van de Wim Bosman Groep.


Zorgsystemen van kwaliteit, milieu en voedselveiligheid

Gedurende twee intensieve weken bezochten zes SGS auditoren in vier verschillende landen negen vestigingen van de Wim Bosman / Mainfreight Group. Dit in het 25^ste jubileumjaar, nl. 1990 startte Wim Bosman Logistics Nijmegen met de 1^ste ISO 9004 certificering. Deze audits hebben betrekking op
de zorgsystemen inzake kwaliteit (ISO 9001), milieu (ISO 14001) en voedselveiligheid (HACCP).


Resultaat

Voorafgaand aan deze twee weken werd Wim Bosman Logistics 's-Heerenberg al getoetst op het IFS Logistics systeem, met als resultaat een score van 97.73%, wat bijzonder hoog is.

Voor de reeds gecertificeerde vestigingen van Wim Bosman / Mainfreight Europa heeft er conform het multi-site concept een opvolgingsbezoek plaatsgevonden. Naast de Poolse vestiging Pruszkow zijn nu ook Katowice en Warsaw ISO 9001:2008 gecertificeerd. Verder zijn de bedrijven 's-Heerenberg in
Nederland, de Belgische vestigingen in Oostende en Genk alsmede de Franse vestiging Parijs wederom ISO 14001:2004 gecertificeerd. Tenslotte werd het opvolgingsbezoek HACCP aan Wim Bosman Genk positief beoordeeld en de certificering van Wim Bosman 's-Heerenberg verlengd.

In totaal zijn nu 24 branches in Europa van de Wim Bosman / Mainfreight Group gecertificeerd, voor een of meerdere van bovengenoemde normen.



<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Media contact

Wim Bosman Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@wimbosman.com

Informatie aanvragen Vraag vrijblijvend een offerte aan Bereken en boek uw wegtransportzending

Wim Bosman is een Europese logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

(c) Wim Bosman Groep Disclaimer Privacy statement Algemene voorwaarden Feedback
MEMBER OF THE MAINFREIGHT TEAM
Twitter Facebook Linkedin YouTube Google+