Representatieve activiteiten college 29 april - 5 mei

Woensdag 29 april

* Wethouder Meijering neemt ludieke foto's van V.V. 's-Heerenbroek team D1 in ontvangst. Dit n.a.v. de staat van het trainingsveld. Inmiddels is de toezegging geweest om de toplaag van het trainingsveld te renoveren. Aanvang: 18.30 uur. Locatie: V.V. 's-Heerenbroek, J.W. van Lenthestraat 2

in 's-Heerenbroek.

Donderdag 30 april

* Burgemeester Koelewijn vleit samen met burgemeester Van der Werff (Noordoostpolder) het steentje van de heer A.J. Knipmeijer 1912 - 1971. De heer Knipmeijer was verbonden aan rijksdienst IJsselmeerpolder tijdens de tweede wereld oorlog en verantwoordelijk voor het onderbrengen van

onderduikers in de NOP. De nazaten van dhr. Knipmeijer zijn aanwezig. Aanvang: 17.00 uur. Locatie: Koeplein in Kampen.

Vrijdag 1 mei

* Wethouder Spaan verricht de opening van het Bevrijdingsconcert georganiseerd door de werkgroep Kampen 70 jaar bevrijd en Cultuur Contact van Quintus. Aanvang: 20.00 uur. Locatie: De Hoeksteen in IJsselmuiden.

Zaterdag 2 mei

* Wethouder Ekker is aanwezig bij de opening van YorBody Fysiotherapie in Kampen. Aanvang: 10.00 uur. Locatie: Zambonistraat 4g in Kampen.

* Burgemeester Koelewijn is aanwezig bij de opening van de IJsseldelta rit. Aanvang: 10.00 uur. Locatie: Burgemeester Berghuisplein in Kampen.

* Burgemeester Koelewijn verricht de opening van het buurtfeest in Brunnepe. Aanvang: 13.00 uur. Locatie: Steenovendijk in Kampen.

Maandag 4 mei

* De collegeleden zijn aanwezig bij Dodenherdenking in Kampen en IJsselmuiden.

* Wethouder Meijering ontvangt de Genie en Natres vooraf en na afloop van Dodenherdenking. Aanvang: 17.45 uur en na afloop Dodenherdenking. Locatie: Stadhuis Kampen.

Dodenherdenking Kampen

* Wethouder Ekker legt namens het college een krans bij het Indiemonument. Aanvang: 18.45 uur. Locatie: Indiemonument bij het Plantsoen in Kampen.

* Loco-burgemeester Veldhoen legt namens het college een krans bij het Algemeen Monument. Wethouders Ekker en Meijering en gemeentesecretaris Goedegebure zijn ook aanwezig. Aanvang: 19.25 uur. Locatie: Van Heutszplein in Kampen.

Dodenherdenking IJsselmuiden

* Burgemeester Koelewijn legt namens het college een krans bij het oorlogsmonument IJsselmuiden. Wethouder Spaan is ook aanwezig. Aanvang: 19.45 uur. Locatie: `Oosterholthoeve', Oosterholtseweg 11 in IJsselmuiden.

De collegeleden zijn na afloop van de officiele plechtigheid bij het monument aan de

la Sablonierekade aanwezig in de Bovenkerk tijdens de voorstelling "Vlinders in mijn schaduw" ten uitvoer gebracht. Dit is een integere, theatrale en muzikale beschouwing op de betekenis van 4 mei naar een idee van Jan Liefting. Uitvoerend producent Vuur en Vlam Producties i.s.m. leden van

Stichting Jeugdtheater Ventura in opdracht van het Gemeentelijk 4 mei comite Kampen.

Dinsdag 5 mei

* De collegeleden zijn aanwezig bij de binnenkomst van de hardlopers van A.V. Isala '96 met het bevrijdingsvuur. Burgemeester Koelewijn verricht de opening. Aanvang: 13.00 uur. Locatie: Stadspark in Kampen.