Gemeente Deurne / Gemeente / Actueel / Nieuws / Verkeersmaatregelen ..


De komende weken is er een aantal evenementen in Deurne. Om alles goed te laten verlopen zijn er op bepaalde locaties verkeersmaatregelen.

Vrije markt op de Hanenbergweg

Op zondag 3 mei wordt er een vrije markt gehouden op de Hanenbergweg in Deurne. Voor dit evenement wordt de Hanenbergweg, vanaf huisnummer 2 tot en met huisnummer 30, die dag van 13.00 tot 19.30 uur afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers.

Dodenherdenking in Helenaveen

Op 4 mei wordt in Helenaveen een herdenkingsplechtigheid gehouden. Op die dag worden van 19.30 tot 20.30 uur de Oude Peelstraat (vanaf Pastoor van Haarenstraat tot en met Sevenumseweg), de Soemeersingel (vanaf Pastoor Kerssemakersstraat tot Oude Peelstraat) en de Helenastraat (vanaf Kervelweg
tot Oude Peelstraat) afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers.

Dodenherdenking in Liessel

Voor de herdenkingsplechtigheid op 4 mei worden de Mgr. Berkvensstraat en de Leenselweg (ter hoogte van de Astensedreef) in Liessel van 19.00 tot 20.30 uur afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers. De omleidingsroutes worden met borden aangegeven.

Planten-en tuinmarkt op de Markt en in de Visser

Op zaterdag 9 mei wordt er een planten- en tuinmarkt gehouden op de Markt en in de Visser in Deurne. Voor dit evenement worden de Markt en de Visser (tussen Markt en parkeerterrein van de Nieuwenhof) die dag vanaf 06.00 tot 18.00 uur afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers. Het
parkeerterrein aan de Visser moet op zaterdag 9 mei vanaf 06.00 uur vrijgehouden worden.