Opruimwerkzaamheden perron IJmuiden Oost


30 april 2015 - Nieuwsartikel

Aankomende maandag 4 mei 2015 zal de Stichting Stoomtrein Goes Borsele (SGB), in opdracht van provincie Noord-Holland, opruimwerkzaamheden uitvoeren bij het (oude) perron IJmuiden Oost.

Na het verwijderen van het perron zijn nog enkele (rest) materialen, zoals losse steentjes, blijven liggen. Na meldingen en verzoeken van enkele bewoners is SGB bereid gevonden om deze werkzaamheden zo spoedig mogelijk uit te voeren. Dit om vandalisme en baldadigheid te voorkomen. De aannemer
gaat er vanuit een dag aan het werk te zijn. Mochten de werkzaamheden toch enigszins tegenvallen dan ronden zij de opruimwerkzaamheden dinsdag af. De werktijden zijn van 8.00-17.00 uur.

Hebt u vragen? Neemt u dan contact op met het servicepunt Beheer en Uitvoering, provincie Noord-Holland, dag en nacht bereikbaar via telefoonnummer 0800 - 0200 600. Of stuurt u een e-mail naar hovvelsen@noord-holland.nl.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel