Geen avondbus meer in het weekend?


De provincie is bezig met het nieuwe Ontwerp Programma van Eisen voor de aanbesteding van het openbaar vervoer van de regio Zuidoost Brabant.
Op basis van actuele reizigersinformatie heeft de provincie een voorstel gemaakt. Voor Boekel betekent dit voorstel voorlopig dat voor lijn 121 (Uden-Eindhoven) de avondbus in het weekend en op zon- en feestdagen geschrapt kan worden.

Op dit moment staat het Ontwerp Programma van Eisen voor de aanbesteding open voor inspraak. Potential vervoerders, gemeenten, reizigersorganisaties en andere belanghebbenden kunnen tot en met 18 mei 2015 reageren op het Ontwerp Programma van Eisen.

Laat uw stem horen!
De gemeente Boekel wil voor 18 mei een zienswijze indienen, maar is benieuwd welke studenten of bezoekers in het weekend na 18.00 uur de bus gebruiken.
Komt u door het mogelijk schrappen van de avondbus in het weekend en op feestdagen in de problemen? Laat het ons weten of stuur zelf een reactie naar de Provincie!
U kunt een exemplaar van het ontwerp Programma van Eisen raadplegen en downloaden op de site www.brabant.nl/OVZuidoost.

Tot en met maandag 18 mei 2015 kan een officiele schriftelijke inspraakreactie ingediend worden via ovaanbesteding@brabant.nl.