Roermonds W.K. 2015


Roermonds W.K. 2015

Ook dit jaar zijn er weer de Roermondse Wijkvoetbal Kampioenschappen (W.K). In 6 voorrondes in mei en juni spelen teams uit verschillende wijken tegen elkaar. De spannende finalemiddag is op 1 juli en die is vorig jaar door het team uit `t Veld winnend afgesloten. Wie wint de voorronde en mag
de wijk vertegenwoordigen in de finale op 1 juli? Vooraf opgeven mag via timkoch@roermond.nl of ter plekke aanmelden op de speeldag. Maar let op want vol = vol!

Het Roermonds W.K. wordt georganiseerd vanuit een samenwerking tussen Sportservice Roermond en stichting Wel.kom. Het evenement wordt ondersteund door Wonen Limburg, Wonen-Zuid en Woningstichting Domus.

Eerste voorronde

De eerste voorronde is voor de wijken 't Veld, Vrijveld, Centrum en Voorstad op woensdag 13 mei op het grasveld aan de Dominee Hoogendijkstraat. Er wordt gespeeld in de leeftijdscategorieen 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 13 jaar. Het toernooi start om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Deelname is
gratis! Vanaf 13.30 uur kunnen de teams zich inschrijven. Een team bestaat uit minimaal 5 personen en maximaal 8 personen. LET OP: In een team moeten minimaal 4 bewoners van de desbetreffende wijk spelen.

Naast het voetbaltoernooi zijn er ook andere activiteiten met o.a. een springkussen voor de kleinste. Dus ook al voetbal je niet mee, kom een kijkje nemen!

Het complete toernooischema ziet er als volgt uit:

Woensdag 13 mei: Voorronde
- Veld / Vrijveld / Centrum / Voorstad (Dom. Hoogendijkstraat)
Woensdag 20 mei: Voorronde
- Donderberg / Hoogvonderen (Grasveld aan Donderbergweg)
Woensdag 27 mei: Voorronde
- De Kemp / Kitskensberg / Kapel (Van den Boschstraat)
Woensdag 3 juni Voorronde
- Leeuwen / Maasniel / Tegelarijveld (Veld achter de flatjes Sch. Roffaertstraat)
Woensdag 10 juni: (aangepaste tijd: 15.00-17.00 uur) Voorronde
- Herten / Merum / Ool / Roer Zuid (Jo Calsstraat)
Woensdag 17 juni: Voorronde
- Swalmen / Boukoul / Asenray (Grasveld aan de Mert)
Woensdag 1 juli: Finale
- Winnaars van alle voorrondes (Dom. Hoogendijkstraat, `t Veld)



Voor vragen: timkoch@roermond.nl of facebook.com/sportenbewegenroermond.