Ik zie je tijdens de High five weken 2015 in 't Woudmeer!


Zwembad `t Woudmeer is weer alle dagen open. Een fijne tijd om opnieuw kennis te maken met het zwembad maar ook met je vrienden.
Tijdens de meivakantie kun je van alles beleven in het buitenbad 't Woudmeer. Hieronder lees je wat er allemaal te doen is. En meedoen kost niets. Een entreekaartje is voldoende.

Maandag 4 mei om 14.00 uur - bootcamp

Ga een uurtje fanatiek sporten onder begeleiding, zowel op het gras, op het zand als in het water. Een geweldige sportieve uitdaging voor iedereen.

Dinsdag 5 mei is het bad gesloten.

Woensdag 6 mei om 11.30 uur - clinic snorkelen

Heb je wel eens gesnorkeld? Of heb je belangstelling voor de wereld onder water? Dan wil jij vast wel alle fijne kneepjes van het snorkelen leren. Met deze korte snorkelclinic maak je een start om de wondere wereld onder water te ontdekken. En heb je de smaak te pakken, dan kun je je opgeven
voor de cursus Snorkelen. Doe mee en meld je aan, telefoon 0226 - 351 610.

Donderdag 7 mei om 14.00 uur - het mooiste bommetje springen

Maak jij het mooiste bommetje van Opmeer? Of kan jij het water zo hoog mogelijk laten spetteren bij het bommetje springen? Dan is dit echt iets voor jou. Aanmelden is niet nodig.

Vrijdag 8 mei om 11.30 uur - clinic survival zwemmen

Tijdens deze clinic leer je hoe je jezelf kunt redden als je onverwachts in het water terecht komt. En je leert ook wat je absoluut niet moet doen als een vriendje in nood is Doe mee en meld je aan, telefoon 0226 - 351 610. Wil je nog meer leren, dan kun je je opgeven voor de cursus Survival
zwemmen.

Zaterdag 9 mei om 14.00 uur - schatduiken

In het zwembad zijn in het ondiep en half diep munten verstopt als jij er eentje vindt dan win je een klein ijsje. Max. 1 per persoon. Aanmelden is niet nodig.

Maandag 11 mei om 14.00 - parachute springen van de duikplank

Kan jij goed van de duikplank springen? En durf je dat ook met een parachute? Of heb je het nog nooit gedaan, maar wil je het een keertje proberen? Kom gerust. We houden een plekje voor je vrij.

Dinsdag 12 mei om 14.00 uur - vlotrace

Maak met z`n 2en een vlot van blokken en strijd tegen een ander team. Wie is het eerste aan de overkant?

Woensdag 13 mei om 14.00 uur - fotospeurtocht

Zoek de plekjes van de foto`s op het zwembad daar vind je een letter wat samen een spreuk maakt. Onder de goede oplossingen verloten we een aantal ijsjes. Succes!!

Donderdag 14 mei om 14.00 uur - spijkerbroek hangen

Altijd weer een spektakel: spijkerbroek hangen boven het zwembad. Blijf jij het langste hangen? Durf jij? Kom op en doe mee. Aanmelden is niet nodig.

Vrijdag 15 mei om 14.00 uur - touwtrekken in het water

Iedereen die mee wil doen aan een potje touwtrekken is welkom. Maar dan wel in het water.
Misschien wil je pappa ook wel even laten zien hoe sterk hij is?

Ik zie je tijdens de High five weken (meivakantie) in het buitenzwembad 't Woudmeer!