Cursusaanbod Bouwend Nederland Advies 2015


Door Redactie, 30 april 2015

Bouwend Nederland Advies organiseert exclusief voor haar leden de cursussen Ketenaansprakelijkheid in de Bouw en Aan de slag met ZZP-ers. De cursussen zijn bedoeld voor onze leden die hun kennis willen versterken dan wel opfrissen. De cursussen hebben een interactieve opzet. Het is de
bedoeling dat u zelf meedenkt en meepraat.

De eendaagse cursussen duren van 09.30 -16:00 uur.

Cursus 'Ketenaansprakelijkheid in de Bouw'

Klik hier voor meer informatie over deze cursus

Cursus 'Aan de slag met ZZP-ers'

Klik hier voor meer informatie over de cursus

Cursusleiding

De cursussen worden verzorgd door ervaren juristen van de afdeling Bouwend Nederland Advies.

Kosten per cursus

In verband met de voorbereiding, organisatie en accommodatie zijn kosten verbonden aan deelname van een cursus. Voor de eerste medewerker van een lid van Bouwend Nederland wordt EUR 250,- excl. btw in rekening gebracht. Een tweede en volgende persoon van uw bedrijf betaalt slechts EUR 150,-
excl. btw. Dit bedrag is inclusief naslagwerk, hand-outs, koffie, thee, lunch en een certificaat van deelname.

Het is ook mogelijk dat een in-company-cursus op locatie wordt gegeven. Voorwaarde is wel dat er maximaal 18 deelnemers per cursus zijn. Kosten hiervan zijn EUR 2.500,- excl. btw, exclusief zaalhuur, catering en organisatie.

Kosten per dagdeel

De kosten voor deelname aan een dagdeel zijn EUR 150,- excl. btw. Een tweede en volgende persoon van uw bedrijf betaalt slecht EUR 100,- excl. btw. In de kosten zijn begrepen ontvangst met koffie/thee, hand-outs, naslagwerk en een certificaat van deelname.

Het is ook mogelijk dat een in-company-cursus op locatie wordt gegeven. Voorwaarde is wel dat er maximaal 15 deelnemers per cursus zijn. Kosten hiervan zijn EUR 1.500,- excl. btw, exclusief zaalhuur, catering en organisatie.

Overige betaalde dienstverlening

Bouwend Nederland Advies heeft exclusief voor leden een Menukaart samengesteld met alle betaalde dienstverlening.

Natuurlijk kunt u altijd gratis (blijven) bellen naar onze adviseurs via 079-3252250.