Praat mee over de toekomst van Langenboom!


Een fusie van de voetbalverenigingen, De Kuilen als regionale recreatieve trekker, Langenboom als agrarische topplek, nieuwe mogelijkheden op het gebied van openbaar vervoer, een samenwerking tussen de basisscholen..... Allemaal onderwerpen die best wel eens in de kranten van 2025 zouden
kunnen staan? Of toch niet? Niemand kan de toekomst precies voorspellen. Wat we wel weten is dat we op tijd over de toekomst na moeten denken. Dat we keuzes moeten maken zodat we later niet voor verrassingen komen te staan.

De gemeenteraad is daarom bezig met het opstellen van de toekomstvisie 2025 voor de gemeente Mill en Sint Hubert. Daarbij willen ze graag jouw ideeen over de toekomst van jouw dorp Langenboom betrekken.

Wat vind jij dat er met Langenboom moet gebeuren?

Kom naar de bijeenkomst die op 12 mei om 20.00 uur in D'n Bens wordt georganiseerd. Geef je mening over hoe het verder moet met de gemeenschapsaccommodaties, de school in je dorp, de toekomst van de (sport)verenigingen, de winkels en andere voorzieningen en de zorg.

Trots

En niet te vergeten.....laat vooral ook weten waar je trots op bent en wat je dus zeker wilt behouden voor je dorp.

Wat is de bedoeling?

Naast een kort plenair gedeelte gaan alle aanwezigen in groepen uiteen om met elkaar in gesprek te gaan over de verschillende thema's die jouw dorp raken. De gemeenteraadsleden zijn gespreksleider bij de verschillende groepen en leggen hun oor te luister zodat de toekomstwensen van Langenboom
kunnen worden verwerkt in het toekomstbeeld van de gemeente Mill en Sint Hubert. We sluiten af met een gezellig informeel gedeelte waar je samen met je dorpsgenoten kunt napraten over de opbrengst van de avond.

Wanneer en waar?

* Dinsdag 12 mei
* 20.00 uur (vanaf 19.30 inloop met koffie en thee)
* D'n Bens Langenboom.