Website Biesbosch Business gaat online!


Website Biesbosch Business gaat online!

Aanstaande vrijdag wordt de website biesboschbusiness.nl gelanceerd door initiatiefneemster Mireille Huberts met wethouder Mark van Oosterhout.

Op de website biesboschbusiness.nl vindt u bijzondere en unieke (vergader)locaties middenin en rondom Nationaal Park De Biesbosch. Geinteresseerden kunnen hun wensen neerleggen bij Mireille Huberts. Biesbosch Business regelt een passende locatie met daarbij inspirerende
(teambuilding)activiteiten en catering. De lancering is bij de Vegetarische Slager Catering in Blauwe Sluis. Zij zijn een van de bedrijven die onderdeel kunnen zijn van uw bedrijfsarrangement.

Het Vrijetijdsplatform Drimmelen is initiatiefnemer voor het opzetten van dit project.
Het project is opgenomen in het beleidsplan Vrijetijdseconomie Drimmelen. Het doel hiervan is

vergaderlocaties cq. -arrangementen aanbieden die kunnen worden verkocht aan bedrijven en die worden uitgevoerd in samenwerking met plaatselijke ondernemers. Indien deze arrangementen succesvol zijn, komt de samenwerking tussen bedrijven van de grond en kunnen soortgelijke arrangementen ook
aan een andere doelgroep worden aangeboden.

Ondernemers die ook bijzondere vergaderlocatie weten of zoeken kunnen contact opnemen met Mireille Huberts op telefoonnummer: 06 5111 4047 of via de website biesboschbusiness.nl.

Voor vergaderbeleving in en rondom de Biesbosch
'met de stropdas los in de Biesbosch'

Vrijdag 1 mei 10.30 uur
Locatie: Vegetarische Slager Catering
Groenendijk 37, Lage Zwaluwe