Denk mee over kunst en cultuur in Oosterhout


Denk mee over kunst en cultuur in Oosterhout

30 april 2015

In 2015 werken Oosterhouters samen aan de toekomst van cultuur in Oosterhout, onder de noemer Cultuur 3.0. Iedereen die cultuur van en in Oosterhout een warm hart toedraagt, een frisse blik heeft of cultuur kan verbinden, kan meedoen en meedenken.

Kunst en cultuur, waar begint en eindigt het? Waar balanceren we op het randje van cultuur? En waar slaan we bruggen tussen cultuur en andere domeinen, zoals educatie, economie, identiteit en het sociaal domein? Van en voor wie is kunst en cultuur? Is cultuur hoofd- of bijzaak? Deze en meer
vragen passeren het komende jaar de revue. Doel: Herijking van het huidige cultuurbeleid met en voor Oosterhout.

Meedoen of meedenken kan op verschillende manieren:

* Praat mee door te reageren op vragen en stellingen op het Open Podium op www.oosterhout.nl
* Doe mee aan een van de ontmoetingen
* Zegt het voort: iedereen kan meedenken!

Ontmoetingen

Gedurende Cultuur 3.0 vindt een aantal bijeenkomsten en ontmoetingen plaats waar je kunt meedenken over kunst en cultuur in Oosterhout. De ontmoetingen worden gecooerdineerd door de drie Oosterhoutse cultuurcoaches. De eerstvolgende bijeenkomsten vinden plaats op:

5 mei 2015: Cultuur en sociaal domein

12 mei 2015: Cultuur en identiteit/economie

19 mei 2015: Cultuur en educatie

Meer informatie over de bijeenkomsten is te vinden op www.oosterhout.nl. Meld u aan via stadhuis@oosterhout.nl onder vermelding van Cultuur 3.0, de bijeenkomst waar u bij wilt zijn en uw contactgegevens. En voel u vrij om iemand mee te nemen die juist geen binding heeft met cultuur!