Anti-fietsdiefstalactie op busstation - 8 mei


Kom naar busstation op vrijdag 8 mei tussen 12.00 en 18.00 uur en laat uw fiets graveren, scoor kortingsbonnen en maak kans op een gratis Axa-kettingslot.



De gemeente en politie houden vrijdag 8 mei een gezamenlijke anti-fietsdiefstalactie op busstation Wageningen. Het Centrum Fietsdiefstal geeft van 12.00 - 18.00 uur voorlichting. U kunt dan ook gratis uw fiets laten graveren met een uniek registratienummer. Samen met de politie en het service-
en preventieteam beantwoorden ze vragen en kijken ze mee hoe uw fiets maximaal diefstalbestendig gemaakt kan worden.

Goed op slot

De belangrijkste boodschap is: 'Zet uw fiets goed op slot!' Want dat is de eenvoudigste manier om het risico op diefstal sterk te verkleinen. Wie zijn fiets met een ART-goedgekeurd kettingslot vastzet, loopt veel minder risico op een dag lopend naar huis te moeten. En is uw fiets toch een keer
verdwenen, doe dan altijd aangifte! Er worden namelijk steeds vaker fietsen opgespoord.

Maak kans op een gratis slot

Op deze middag wordt een Axa-kettingslot verloot t.w.v. EUR 35,00. Ook worden er kortingsbonnen uitgedeeld om dat ART-goedgekeurde slot met flinke korting te kopen bij een aantal lokale fietswinkels.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina 'VoorkomFietsdiefstal'.



fietsenstalling busstation



De campagne 'Voorkom Fietsdiefstal' wordt op tientallen busstations in Gelderland gehouden en wordt mede gefinancierd door de provincie Gelderland.



Reageer op dit artikel Laatst gewijzigd: 30 april 2015