Workshops gemeentelijk Bouw- en Infra overleg stromen vol


Door Dennis Mollet , 30 april 2015

www.bouwendnederland.nl/gemeentelijk-bouwoverleg-regio-zuidSinds 2014 is het aantal gemeentelijke bouw- en infra overleggen flink geintensiveerd en wordt er nadrukkelijker aandacht aan infra zaken besteed.

In het najaar heb zijn alle afdelingsbesturen bezocht om hun input te verzamelen en met de afdelingsbesturen afgestemd welke afvaardiging bij welke gemeente deelneemt. Ook met de infrabesturen is een vergelijkbare exercitie doorlopen.

Om te kunnen blijven voldoen aan de verwachtingen van onze gemeentelijke gesprekspartners is het van essentieel belang dat onze afvaardiging zich blijft ontwikkelen als interessante gesprekspartner. Om deze lokale en regionale lobby extra kracht bij te zetten organiseren we speciaal voor de
leden die deelnemen aan het gemeentelijk overleg een Workshop in de vorm van een lunchbijeenkomst.

In het najaar zijn alle afdelingsbesturen bezocht om input te verzamelen en is met de afdelingsbesturen afgestemd welke afvaardiging bij welke gemeente deelneemt. Ook met de infrabesturen is een vergelijkbare exercitie doorlopen.

Inmiddels zijn de relaties met de nieuwe bestuurders van de diverse gemeenten gelegd en hebben we een aantal belangrijke onderwerpen ter discussie gesteld. Steeds vaker leidt dit tot concrete verbeteringen in gemeentelijk beleid en slagen we erin om op projectniveau nader tot elkaar te komen.
De behaalde resultaten worden onder andere gecommuniceerd via de website (klik hier) en de nieuwsbrief.

De bijeenkomst vinden plaats op:
Limburg; dinsdag 19 mei 12.00u-14.00u
Brabant Oost donderdag 11 juni 12.00-14.00u
West Brabant woensdag 24 juni 12.00u-14.00u

Aanmelden kan via regiozuid@bouwendnederland.nl