42ste 40MM


19-04-2015 De 42ste editie van de 40MM is dit jaar op 16 mei. Schrijf je nu in en wandel mee voor het goede doel. Het wordt ook wel de gezelligste wandeltocht van de regio genoemd.

Vijf afstanden

De 40MM wandeltocht start in Venhuizen en heeft vijf afstanden: een korte kinderroute van 4 kilometer en de afstanden 7, 9, 20 of 40 kilometer. Zo is er voor iedereen een geschikte afstand om te lopen en is het mogelijk te genieten van het West-Friese landschap en de mooie IJsselmeerdijk!

Inschrijving

U kunt zich inschrijven voor de 40MM sponsorwandeltocht via www.40mm.nl en daarnaast zijn er op vele plekken in West-Friesland inschrijfformulieren voor de gezelligste wandeltocht verkrijgbaar voor EUR 2,50. Op de website vindt u de adressen.

Sponsors zoeken!

Het doel van de 40MM is om zoveel mogelijk sponsorgeld in te zamelen voor projecten in de minder ontwikkelde landen. Zorg dus voor veel sponsors als je gaat lopen en help mee! Ook dit jaar is weer een speciale informatiekrant gemaakt. Hierin staan alle ruim 160 projecten vermeld die in 2014
sponsorgeld van de 40MM hebben mogen ontvangen. Alle projecten moeten hiervoor jaarlijks een aanvraag doen en aangeven waar het geld naartoe gaat.

Onderweg

De wandelaar staat tijdens de 40MM wandeling door het West-Friese landschap weer veel moois te wachten. Op diverse plekken is een koffie en thee voorziening samen met gezellige muziek. Lekkere en gezonde versnaperingen worden aangeboden door de verschillende werkgroepen, regionale ondernemers
en fruittelers. Tegen een geringe (vrijwillige) bijdrage zijn er weer pannenkoeken verkrijgbaar. De pannenkoeken zijn er voor alle deelnemende wandelaars op de route.
19-04-2015
Thema Nieuws, Drechternieuws