Unieke inzamelingsactie voor aanschaf strandrolstoelen voor ouderen

Dit voorjaar organiseerden het Nationaal Ouderenfonds, de Vacansoleil Foundation en studenten van de Vacansoleil Leisure Academy een unieke actie om geld in te zamelen voor de aanschaf van strandrolstoelen voor ouderen.

Op donderdag 30 april wordt de opbrengst bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst. U bent hierbij van harte welkom. Sandor Janson, onder meer bekend als presentator van het TV-programma Campinglife, overhandigt samen met enkele studenten de cheque namens de Vacansoleil Foundation aan Marcel Harms, vertegenwoordiger van het Nationaal Ouderenfonds. Na afloop is er ruime gelegenheid voor foto's en interviews.

Een unieke strand-actie voor ouderen

Veel ouderen dromen van een dagje uit naar zee, maar door hun fysieke beperkingen blijft het vaak bij die droom. Dat het ook anders kan, bewezen studenten van de Vacansoleil Leisure Academy, een mbo-recreatieopleiding op ROC's in Amsterdam, Breda, Goes en Nijmegen. Zij organiseerden diverse (ludieke) evenementen en projecten om de aanschaf van speciale 'beachproof' strandrolstoelen te financieren. De actie werd gecooerdineerd door de Vacansoleil Foundation.

Programma 30 april 2015

13:45 uur Ontvangst met koffie en thee

14:00 uur Welkomstwoord door Sonja van der Vlist (Vacansoleil Foundation) en Marcel Harms (Nationaal Ouderenfonds)

14:20 uur Uitreiking cheque door Sander Janson en studenten van de Vacansoleil Leisure Academy. Mogelijkheid voor interviews/foto's

15:15 uur Afsluiting

Locatie

Deze bijeenkomst vindt plaats in Woonzorgcentrum Transwijk in Utrecht.

Het adres: Hof van Transwijk 16, 3526 XB in Utrecht.

Indien u bij de uitreiking aanwezig wilt zijn, vragen wij u dit te bevestigen via een mail aan Tessa Kusters, Vacansoleil. Haar e-mail adres is: tkusters@vacansoleil.com