Dimension Data sleept op de Cisco Partner Summit 2015 23 prijzen in de wacht, waaronder drie wereldwijde Partner van het Jaar-awards

Dimension Data sleept op de Cisco Partner Summit 2015 23 prijzen in de wacht, waaronder drie wereldwijde "Partner van het Jaar"-awards

MONTREAL - (Business Wire)

Dimension Data heeft tijdens de Cisco Partner Summit Global Awards drie Global Partner of the Year Awards gewonnen voor de regio's Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Rusland (EMEAR) en Azie-Pacific-Japan (APJ). Dat maakt het bedrijf vandaag bekend. De uitreiking vond deze week plaats in Montreal (Canada) tijdens de jaarlijkse partnerbijeenkomst. Daarnaast ontving de Group vier geografische regio-awards, een Marketing Velocity Award voor digital en social marketeer van het jaar en vijftien andere operationele prijzen. Brett Dawson, Group CEO, Dimension Data (Photo: Business Wire)

Brett Dawson, Group CEO, Dimension Data (Photo: Business Wire)

De Cisco Partner Summit Global Awards worden toegekend aan vooruitstrevende partners. Ze zijn in het leven geroepen om toonaangevende best practices te erkennen en dienen als voorbeeld voor de branche. Punten die hierbij in beschouwing worden genomen, zijn onder andere: innovatieve toepassingen, op architectuur gebaseerde aanpak, strategische op resultaat gerichte zakelijke programma's, grijpen van nieuwe kansen en verkoopbenaderingen.

"Ik ben enthousiast over de erkenning van Dimension Data voor het inslaan van nieuwe wegen, het wereldwijd realiseren van geweldige resultaten voor onze klanten en het leveren van toegevoegde waarde", stelt Bruce Klein, senior vicepresident Worldwide Partner Organization bij Cisco.

Brett Dawson, CEO van de Dimension Data Group: "De Global Partner of the Year-status behalen in alle drie de geografische regio's van Cisco is een enorme mijlpaal voor de Group. Het laat zien dat wij in staat zijn om succesvol samen te werken met technologische industrieleiders om de ambities van de klant versneld te realiseren. We zijn er ook zeer trots op dat we ook nog eens negentien andere geografische en operationele awards in de wacht hebben gesleept. Onze samenwerking met Cisco - nu al 24 jaar - is belangrijk. Zo zorgen we ervoor dat Dimension Data de klant keer op keer producten en diensten van wereldklasse kan bieden via ons uitgebreide dienstenportfolio."

Tijdens de Cisco Partner Summit Global Awards worden de best presterende partners getoond van specifieke technologiemarkten uit alle regio's. Alle prijswinnaars zijn geselecteerd door een groep regionale leidinggevenden en leden van de Cisco Worldwide Partner Organization.

Hier is de volledige lijst van de Dimension Data-awards te bekijken.

-EINDE-

Cisco en het Cisco-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Cisco en/of zijn gelieerde ondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Photos/Multimedia Gallery Available: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20150430005054/nl/

Dimension Data

Erik Bakker, tel: 0342 402 546

Senior Marketing Manager

erik.bakker@dimensiondata.com

Zie het origineel.