Bank of America Corporation diende de kwartaalcijfers in met de formulieren 10-Q en 8-K

Bank of America Corporation diende de kwartaalcijfers in met de formulieren 10-Q en 8-K

CHARLOTTE, North Carolina - (Business Wire)

Bank of America Corporation (de `Onderneming') maakte vandaag aan haar aandeelhouders bekend dat het kwartaalverslag op 31 maart 2015 bij de U.S. Securities and Exchange Commission (`SEC') isingediend via het formulier 10-Q.

Op dezelfde dag diende de Onderneming bij de SEC een Actueel verslag in op formulier 8-K (het `Actueel verslag') met de aankondiging dat het van tijd tot tijd, met inbegrip van in het Jaarverslag op formulier 10-K voor het boekjaar eindigend op 31 december 2014 (het 'Jaarverslag'), de resultaten van haar bedrijfssegment kan herclassificeren, op basis van onder meer wijzigingen in de organisatorische afstemming. In het jaarverslag meldde de onderneming de resultaten van haar bedrijfsactiviteiten door middel van vijf bedrijfssegmenten: Consumer & Business Banking (CBB), Consumer Real Estate Services (CRES), Global Wealth & Investment Management (GWIM),Global Banking en Global Markets, met de rest van de activiteiten vermeld onder All Other. Om de segmenten af te stemmen op de manier waarop wij de bedrijven in 2015 beheren, veranderde de onderneming de presentatiewijze met ingang van 1 januari 2015. Als gevolg daarvan, worden de resultaten van de bedrijfsactiviteiten via de volgende vijf bedrijfssegmenten gerapporteerd: Consumer & Business Banking, Global Wealth & Investment Management (GWIM), Global Banking, Global Markets en Legacy Assets & Servicing (LAS), met de rest van de activiteiten vermeld onder All Other. Het Home Loans-bedrijf, dat opgenomen was in het voormalige CRES-segment, is nu opgenomen in Consumer Banking en LAS (ook uit het voormalige CRES-segment) is een afzonderlijk segment geworden. Een deel van het Business Banking-bedrijf is, op basis van de grootte van de client, verplaatst van het voormalige CBB-segment naar Global Banking en het voormalige CBB-segment is hernoemd als Consumer Banking. Ook is Merchant Services, de joint venture van de onderneming, verplaatst van het voormalige CBB-segment naar All Other. Bovendien zijn bepaalde management-accountingsmethodieken, waaronder de behandeling van intersegmentele activa en passiva en de aanverwante toewijzingen verder aangescherpt. Voorgaande periodes zijn voor vergelijkbaarheid opnieuw geclassificeerd.

Het Actuele verslag en de bijlagen daarvan vormen een update van de informatie in het zakelijke segment dat gepresenteerd werd in het Jaarverslag, zij het alleen voor zover deze informatie is beinvloed door de herziende rapportagemethodiek van het zakelijke segment. Delen van de volgende items van het jaarverslag zijn bijgewerkt om de herziende zakelijke segmentmethodologie te weerspiegelen:

* Deel II, item 7. Bespreking en analyse door het management van de financiele positie en resultaten van Operations (gedeponeerd als bijlage 99.1 bij het actuele verslag).

* Deel II, item 8. Financiele verslagen en aanvullende gegevens (gedeponeerd als bijlage 99.2 a bij het actuele verslag).

Alle updates van het Jaarverslag hebben enkel en alleen te maken met de presentatie van segmentspecifieke toelichtingen, op een manier die aansluit op de wijze waarop het management momenteel de resultaten van de segmenten evalueert. De herziende rapportagestructuur heeft geen invloed gehad op de geconsolideerde balans of de geconsolideerde resultatenrekening of wijzigingen in het eigen vermogen en de kasstromen van de aandeelhouders. De informatie in het Actuele verslag wordt gepresenteerd met een aanvangsdatum van 31 december 2014 en is, behalve voor zover hierboven aangegeven, niet bijgewerkt om de financiele resultaten na die datum of eventuele andere veranderingen sinds de datum in het Jaarverslag weer te geven.

De Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, opdrachtverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov. Een kopie van het document zal ook beschikbaar zijn op de website van het National Storage Mechanism op: http://www.morningstar.co.uk/uk/NSM.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Bank of America

Michael Pressman, +1-980-386-5083

Assistant General Counsel

Zie het origineel.