Aandeelhoudersvergadering Macintosh Retail Group N.V.

PERSBERICHT

Maastricht-Airport, 30 april 2015

Aandeelhoudersvergadering Macintosh Retail Group N.V.

Belangrijkste besluiten

Tijdens de vandaag gehouden Algemene Vergadering van Aandeelhouders, waar 53% van het aandelenkapitaal was vertegenwoordigd, werd de Jaarrekening 2014 van Macintosh Retail Group N.V. vastgesteld. Het negatieve nettoresultaat over het boekjaar 2014 werd ten laste gebracht van de reserves.

Aan Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen werd kwijting verleend voor het in 2014 gevoerde beleid respectievelijk het daarop uitgeoefende toezicht. De aanwijzing van de Raad van Bestuur als bevoegd orgaan tot uitgifte van gewone aandelen, daaronder begrepen het verlenen van rechten tot het nemen van gewone aandelen en het beperken / uitsluiten van het voorkeursrecht, werd verlengd voor een periode van 18 maanden voor een bedrag gelijk aan 10% van het geplaatste kapitaal. De Raad van Bestuur werd voor een periode van 18 maanden gemachtigd om eigen aandelen in te kopen tot maximaal 10% van het geplaatste kapitaal. KPMG Accountants NV werd benoemd tot externe accountant met ingang van het boekjaar 2016.

Onder dankzegging voor zijn verdiensten in de afgelopen acht jaar werd tijdens de vergadering afscheid genomen van de heer ir W. Dekker als commissaris. De heer Dekker was niet beschikbaar voor een derde termijn.

Tijdens de vergadering werd ook een toelichting gegeven op het voornemen van de Raad van Commissarissen om de heer J.G.A. (Jeroen) Seyger MBA, thans CFO a.i, te benoemen tot lid van de Raad van Bestuur en CFO per 1 mei 2015.

De presentaties aan aandeelhouders zijn te vinden op www.macintosh.nl. Daar zal binnenkort ook een samenvatting van de genomen besluiten te vinden zijn.

Maastricht-Airport, 30 april 2015

Raad van Bestuur Macintosh Retail Group