AVA Ordina stelt jaarrekening 2014 vast

AVA Ordina stelt jaarrekening 2014 vast

Nieuwegein, 30 april 2015

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) van Ordina N.V. heeft vandaag de jaarrekening over het boekjaar 2014 vastgesteld. Ordina behaalde in 2014 een omzet van EUR 367,0 miljoen met een recurring nettoresultaat van EUR 1,0 miljoen.

Samenstelling Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen

De AVA is door de Raad van Commissarissen in kennis gesteld van de herbenoeming van de heer S. (Stépan) Breedveld als CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur. Tevens heeft de AVA de heer A.(Aloys) Kregting herbenoemd als lid van de Raad van Commissarissen voor een periode van vier jaar.

Benoeming Ernst & Young Accountants

De AVA heeft Ernst & Young Accountants benoemd als externe accountant van Ordina N.V. voor de boekjaren 2015 en 2016.

Verleende machtigingen

Zoals te doen gebruikelijk is door de AVA een aantal machtigingen verleend: ten eerste aan de Raad van Bestuur van Ordina N.V. voor het inkopen van eigen aandelen tot een maximum van 10% van het uitstaande aandelenkapitaal; ten tweede aan de Raad van Bestuur tot het uitgeven van nieuwe aandelen Ordina N.V. met een maximum van 5% van het uitstaande aandelenkapitaal en het in voorkomend geval beperken of uitsluiten van voorkeursrechten daarbij.

# # #

OVER ORDINA

Ordina is de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener in de Benelux met ruim 2900 medewerkers. Wij bedenken, bouwen en beheren ICT-toepassingen voor organisaties bij de overheid, in de financiële dienstverlening, de industrie en de zorg. Wij streven naar ICT die mensen écht verder helpt. ICT die er toe doet en die tot stand is gekomen zonder verspilling van middelen. Dat doen wij door samen met onze klanten duurzaam te innoveren.

Ordina is opgericht in 1973. Het aandeel is sinds 1987 genoteerd aan NYSE Euronext Amsterdam en maakt deel uit van de Smallcap Index (AScX). In 2014 behaalde Ordina een omzet van EUR 367 miljoen. Meer informatie is beschikbaar op www.ordina.com.