NSI: aandeelhoudersvergadering keurt alle besluiten goed

NSI: aandeelhoudersvergadering keurt alle besluiten goed

Hoofddorp, 30 april 2015 - Op 30 april 2015 heeft de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AvA) van NSI N.V. (NSI) plaatsgevonden. Tijdens deze AvA zijn de volgende besluiten genomen:

Agendapunt 4 De jaarrekening over het boekjaar 2014 is vastgesteld. Agendapunt 5 Het slotdividend per aandeel over 2014 is vastgesteld op EUR 0,12.

Agendapunt 6 Er is décharge verleend aan de Directie voor het gevoerde beleid gedurende het boekjaar 2014. Agendapunt 7 Er is décharge verleend aan de Raad van Commissarissen voor het gehouden toezicht gedurende het boekjaar 2014. Agendapunt 8 Voorstel tot machtiging van de directie (na daartoe verkregen goedkeuring van de raad van commissarissen) tot: 8a tot het uitgeven van gewone aandelen is aangenomen. 8b tot het beperken of uitsluiten van de voorkeusrechten die van kracht zijn ingeval van uitgifte van gewone aandelen is aangenomen.

De machtigingen onder 8a en 8b zijn beperkt tot een maximum van 10% van het uitstaande aantal aandelen op de dag van uitgifte en in het geval van een fusie of overname te vermeerderen met ten hoogste 10% van het aantal uitstaande aandelen, en zijn verleend voor een periode van 18 maanden.

8c tot inkoop van eigen gewone aandelen, tot een maximum van 10% van het uitstaande aantal aandelen, onder de voorwaarde dat de onderneming niet meer dan 10% van het geplaatste kapitaal mag houden, is aangenomen.

Gewone aandelen kunnen worden verworven voor een prijs die ligt tussen de nominale waarde van een aandeel en 10% boven de gemiddelde slotkoers van het aandeel berekend over vijf beursdagen voorafgaande aan de dag van inkoop. Deze machtiging is beperkt tot een periode van 18 maanden.

Voor meer informatie over de agendapunten verwijzen wij u naar de circulaire op de website van NSI.