Tour of Faith in Rotterdam


Tour of Faith in Rotterdam 4-5-2015



Zondag 10 mei 2015

Op zondagmiddag 10 mei zijn alle jongeren van zestien tot dertig jaar uitgenodigd voor Tour of Faith in Rotterdam. In de Lourdeskapel van de Laurentius & Elisabethkathedraal zal er om 15:00 uur een eucharistieviering zijn met mgr. Van den Hende als celebrant. Tour of Faith is een cyclus van
maandelijkse ontmoetingen voor jongeren uit het bisdom met de bisschop.

Na afloop van de heilige mis zal de bisschop een inleiding verzorgen over Maria. Meimaand is Mariamaand. Een mooi moment om het tijdens Tour of Faith over de Moeder van God te hebben. De bisschop vraagt de jongeren om een afbeelding of een beeldje van Maria mee te nemen, wat hen dierbaar is.
Aan de hand van deze afbeeldingen ontstaat het gesprek. De middag wordt afgesloten met een eenvoudige maaltijd, bereid door jongeren uit Rotterdam.

De kathedraal is gelegen op de Mathenesserlaan 305 te Rotterdam. Aanmelden voor deze editie van Tour of Faith, in verband met de maaltijd, kan bij Fredi Timmermans of via Facebook

Deze editie van Tour of Faith maakt deel uit van een cyclus ontmoetingen voor jongeren. De ontmoetingen bevatten telkens een eucharistieviering, geloofsgesprek en maaltijd. De volgende Tour of Faith vindt op 14 juni plaats in Leiden, met als thema roeping.