De NTTB zoekt verenigingen met aanbod voor sporters met een verstand..


De NTTB heeft een lijst van verenigingen die aanbod hebben voor sporters met een verstandelijke beperking (jeugd of senioren). Deze lijst wil de NTTB graag zo compleet mogelijk maken waardoor de NTTB haar ondersteuning zo optimaal mogelijk kan inzetten.

Dankzij de samenwerking met de Johan Cruyff Foundation heeft de NTTB een lesmap en een toolkit met materialen kunnen ontwikkelen voor het werven van deze doelgroep. Onder andere het wervingsprogramma Table Heroes zit in de map. Verenigingen die onderstaande vragen invullen en terugsturen
krijgen de lesmap in bruikleen.

1. Hoeveel sporters met een verstandelijke beperking heeft de vereniging?
2. Wanneer trainen de sporters met een verstandelijke beperking?

3a. Verzorgt de vereniging kennismakingslessen op speciaal onderwijs of op een andere plaats? Zo ja, waar?

3b. Wie verzorgt deze lessen en welke opleiding heeft deze persoon (daartoe) gehad?

4a. Hoeveel kinderen met een verstandelijke/meervoudige beperking komen er jaarlijks in aanraking met tafeltennis via de kennismakingslessen?

4b. Hoeveel volwassenen met een verstandelijke/meervoudige beperking komen er jaarlijks in aanraking met tafeltennis via de kennismakingslessen?

5. Wie is de contactpersoon van de vereniging als het gaat om sporters met een verstandelijke beperking (naam en e-mail adres)?

De antwoorden kunnen opgestuurd worden naar Maartje Snelders, snelders@nttb.nl. Meer informatie over Table Heroes, de lesmap en toolkit is tevens te verkrijgen bij Maartje. Wanneer we de vragen ontvangen hebben nemen we contact op om te bespreken hoe de lesmap aan de vereniging overhandigd kan
worden.

lesmap paratafeltennis nttb
Lesmap paratafeltennis

NTTB/MS