Informatieavonden Energiebesparende maatregelen


Inhoud overslaan en naar navigatie springen.

Graag nodigen wij u uit voor een van onze informatieavonden over energiebesparende maatregelen en het duurzaam opwekken van energie. Tijdens de informatieavonden vertellen wij hoe u de kwaliteit en waarde van uw woning kunt verbeteren, maar bijvoorbeeld ook hoe u de maandelijkse energielasten
verlaagt en tegelijkertijd het wooncomfort verhoogt.

De informatieavonden vinden plaats op de volgende dagen:

18 mei - Dorpshuis Neck, adres: Wijdewormerplein

21 mei - Meneer de Leeuw - werkplaats voor innovatie en maatschappelijke verandering, adres:
Dorpsstraat 90 (LET OP! in plaats van Dorpshuis Oostknollendam)

Wormerland Verduurzaamt!

Voor een aantal woningen in uw omgeving hebben wij inmiddels een maatwerkadvies opgesteld. Aan de hand van dit advies ziet u welke duurzaamheidsmaatregelen voor uw type woning het meeste effect hebben. Zo helpen wij u bij een snelle start naar verduurzaming van uw eigen woning!

Gratis infrarood foto's

Tijdens de informatieavonden maakt u bovendien kans op een gratis infrarood foto van uw woning. Met deze foto ziet u direct waar het huis het meest energie 'lekt'. Het geeft u inzicht en maakt de keuze voor energiebesparende maatregelen makkelijker.

Programma

Tijdens korte sessies in kleine groepen lichten we een aantal onderwerpen toe. U krijgt informatie over isoleren, het effect van zonnepanelen, duurzame installaties en wat de financieringsmogelijkheden zijn. Bij de themasessies kunt u terecht met al uw vragen over energiebesparende
maatregelen. Ook u zich aanmelden voor een zogenoemde inkoopcombinatie. U profiteert dan van de voordelen van inkoop op grote schaal.

19.30 - 20.00 - inloop met koffie en thee
20.00 - 20.30 - Welkom door Produbo - uitleg over energiebesparing, het opwekken van duurzame
energie, de mogelijkheden en toelichting resultaten maatwerk
20.30 - 21.30 - Vier thema sessies (isolatie, zonnepanelen, duurzame installaties, financiering)
21.30 - 21.45 - Afsluiting

Kunt u niet aanwezig zijn, maar wilt u wel meer informatie over hoe u uw woning kunt verduurzamen en energie kunt besparen? Kijk dan op de website van Duurzaam Bouwloket www.duurzaambouwloket.nl of bel met Produbo: 0226 423 411 of info@produbo.nl.

* 4 mei 2015