De Welstandscommissie vergadert op 6 mei


Inhoud overslaan en naar navigatie springen.

De gemeenten Oostzaan en Wormerland zijn aangesloten bij de welstandscommissie Zaanstreek van Welstandszorg Noord-Holland, die gevormd wordt door de voorzitter Marlies van Diest, de architectleden Dana Ponec en Henk Spreeuwenberg en commissiesecretaris Ingrid Langenhoff.

Het betreft een onafhankelijke commissie die de colleges adviseert over in welke mate voorgelegde bouwplannen voldoen aan redelijke eisen van welstand, op basis van de door de gemeenteraad vastgestelde welstandsnota. Bij de vergadering is ook de plantoelichter van de gemeenten aanwezig.

Elke oneven week vergadert de commissie in het nieuwe gemeentehuis van Zaanstad (Stadhuisplein 100, 1506 MZ Zaandam / gelegen naast het NS-station Zaandam), in de openbare ruimte die de naam heeft van calamiteitenruimte. Deze ruimte is gelegen op de tweede verdieping en is - zonder bij de
portiersbalie langs te gaan - rechtstreeks te bereiken door vanuit de hal van het gemeentehuis direct rechts de oranjetrap op naar boven te gaan en boven op de 2^e verdieping aangekomen meteen rechts de deur door te gaan.

Agenda Welstandscommissie : 06-05-2015

Aanvang : 12.30 uur

Wormerland:

Bouwadres: Betreft:

Jisp; Weiver 20a pre-advies

Voor vragen kunt u contact opnemen met de plantoelichter van de twee gemeenten,
Sjaak Schavemaker: 075-6512100.

* 4 mei 2015