Guido Weijer: 'Nog twee keer vlammen en dan adempauze'

Komende weken speelt Guido Weijers z'n voorlopig laatste voorstellingen. Vanaf juni verdwijnt hij minimaal een jaar uit de theaters. Dat laat de cabaretier maandag weten via Twitter. Op 11 mei in het AFAS Circustheater te Den Haag en op 28 mei in Bloemendaal speelt hij nog twee (extra) shows.

Weijers speelde de afgelopen twee jaar met veel succes zijn voorstelling 'V' in theaters door het hele land. Zowel pers als publiek is bijzonder enthousiast en de show wordt beloond met 4 en 5-sterren recensies.

"De show 'V' is een feest om te spelen. Echt fantastisch hoe er elke avond weer die golf van herkenning door de zaal knalt en hoe hard het publiek elke keer weer lacht! Dat maakt theater zo speciaal. De beleving is live zooooooo veel leuker dan op TV! Ik heb ontzettend veel zin om er samen met het publiek in Den Haag en Bloemendaal nog twee keer een top-avond van te maken!" aldus Weijers.

Voor deze twee unieke avonden zijn nog kaarten verkrijgbaar: 11 mei AFAS Circustheater te Den Haag en 28 mei in het Openluchttheater te Bloemendaal.