SUBWAY(R) restaurant geopend op Woonboulevard De Bossche

4 mei 2015

SUBWAY(R) restaurant geopend op Woonboulevard De Bossche

Den Bosch, 1 mei 2015 - Het meubelshoppen onderbreken voor een versgebakken Tuna sandwich? Tijdens de lunch met een kersverse Sub een bodem leggen voor de rest van de werkdag? Vanaf nu is er op de woonboulevard De Bossche in Den Bosch een nieuw SUBWAY(R) restaurant, pal naast de binnenkort te openen Mediamarkt. Het is in Den Bosch alweer de derde vestiging van het wereldwijd bekende merk.

Het SUBWAY(R) restaurant in Woonboulevard den Bosch is zeven dagen per week geopend, van 10.00 tot 20.00 uur. Op zondag gaan de deuren om 12.00 uur open. "Natuurlijk reken ik op toeloop van winkelend publiek", zegt de trotse eigenaar Han van Osch, "maar we kijken ook uit naar de komst van medewerkers van omliggende bedrijven. Tevens is deze locatie ook prima bereikbaar voor inwoners van Rosmalen en Empel."

Gouden concept

Han van Osch kreeg als oudste zoon uit een ondernemersgezin het ondernemen met de paplepel ingegoten. Als kind hielp hij vaak mee in de groente- en fruitzaak van zijn ouders, waar zijn affiniteit groeide met gezonde, verse producten. "Vandaar dat de SUBWAY(R) formule, die ik leerde kennen tijdens een zakenreis, mij meteen aansprak", vertelt de voormalig marketingman, die zijn baan opzegde omdat hij brood zag in een eigen franchise van de sandwichketen. "Ik zag snel voor me hoe de droom om voor mezelf te beginnen dankzij dit gouden concept uit kon komen.

Zeker met hoofdingredienten als versheid, snelheid en individuele keuzevrijheid voor het samenstellen van de Sub."

Stad van de smaak

Voor Han en Paula van Osch betekent dit kersverse SUBWAY(R) restaurant hun derde in Den Bosch en de vierde in totaal. Naast vestigingen aan de Stationsstraat en tegenover de Avans Hogeschool, openden zij begin 2013 een SUBWAY(R) restaurant langs de A50 op de Poort van Veghel (afslag 10) "Het concept stond begin 2006 aan het start van een doorbraak in Europa en ik zag de potentie voor Nederland", vertelt Han van Osch, die inmiddels ongeveer twintig mensen in dienst heeft, vooral fulltimers. "Er waren op dat moment nog niet zoveel vestigingen in ons land. Maar het concept stond wel als een huis en ik dacht: als zoveel ondernemers wereldwijd hiermee hun brood kunnen verdienen, dan moet mij dit toch ook lukken? En er is natuurlijk geen betere stad voor een SUBWAY(R) restaurant dan Den Bosch; stad van de smaak!

Multi-ownership

"Ik heb altijd de ambitie gehad een `multi-unit-owner' te zijn, omdat meerdere vestigingen mij op termijn de meeste bevrediging zou geven. Als je eenmaal weet hoe het werkt, is het echt leuk om meerdere stores te openen en te managen. Het mooie is bovendien dat je zelfstandig aan het ondernemen bent binnen een gezonde formule. Een goede onderneming begint echter bij de ondernemer zelf!"

Persoonlijke sandwich

Gasten kunnen bij SUBWAY(R) restaurants kiezen voor een van de klassieke Subs op het menu en die vervolgens zelf personaliseren met hun keuze aan brood, groenten, kaas en saus. Zo is de hoeveelheid calorieen en vet goed te bepalen. Het brood wordt ter plaatse gebakken en belegd met heerlijke ingredienten. De bereiding duurt slechts tweeenhalve minuut.

Submarine Sandwich

SUBWAY(R) restaurants danken hun naam aan de `submarine sandwiches` of `Subs'. Het handelsmerk van deze Subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeer (submarine). Naast deze Subs zijn bij SUBWAY(R) restaurants onder andere overheerlijk flatbread, frisse salades en Amerikaanse Cookies verkrijgbaar.

SUBWAY(R)

SUBWAY(R) restaurants is wereldwijd de grootste organisatie in de Quick Service Industry met inmiddels 43.800 vestigingen in 110 landen. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Nederland telt momenteel 164 SUBWAY(R) restaurants. Bij SUBWAY(R) restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijk, dagelijks vers gebakken brood, dat snel wordt bereid tegen een kleine prijs. De SUBWAY(R) formule staat bekend om haar vele keuzemogelijkheden, waarbij consumenten zelf invloed hebben op de voedingswaarden.