EU FashionMatch 4.0 @ Modefabriek in Amsterdam RAI

Enterprise Europe Network (EEN) nodigt u op 12 en 13 Juli 2015 uit voor de vierde editie van matchmaking op Modefabriek tijdens de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Of u nu uw internationale mode-netwerk wilt uitbreiden of op zoek wilt gaan naar veel potentiele zakelijke partners in het buitenland, via EU FashionMatch 4.0 vindt u deze contacten.

Na het succesvolle evenement in januari en juli 2014 en 2015 organiseert Enterprise Europe Network weer matchmakingsessies die de modesector een netwerkpodium geven en internationale potentiele zakenpartners bij elkaar brengen. Zie op Vimeo! en YouTube! hoe EEN verbindt.

Hoe werkt matchmaking?

Op basis van vooraf gepubliceerde online samenwerkingsprofielen op www.b2match.eu/fashionmatch-4thedition! geeft u aan met wie u wilt spreken. Tijdens de EU FashionMatch 4.0 verkent u de samenwerking. Interessante gesprekken zet u later voort op de beurs, op uw stand of binnen uw eigen organisatie. Op deze manier haalt u het maximale uit uw beursbezoek. De geplande gesprekken duren 20 minuten. Zo kunt u op een dag met meerdere potentiele klanten en partners spreken over commerciele samenwerking.

Waarom deelnemen?

* Breid uw internationale netwerk uit en ontmoet potentiele zakenpartners.

* Ontmoet interessante deelnemers in sessies van 20 minuten. In de periode van 18 juni t/m 9 juli kunnen deelnemers elkaar uitnodigen aan de hand van de online profielen. Op basis hiervan worden persoonlijke afsprakenschema's gemaakt. De gesprekken vinden op 12 en 13 juli plaats.

* Haal het maximale uit uw beursbezoek.

* Naast een lookboek, kunt u als deelnemer maximaal 3 items meenemen als voorbeeld van uw collectie. Deze dient u op te bergen indien de gesprekken zijn afgerond.

* Standhouders kunnen ook deelnemen. Gesprekken kunnen op uw eigen stand plaatsvinden.

Let op: deelnemers aan deze FashionMatch krijgen gratis toegang tot Modefabriek. Na registratie kunt u een mail sturen naar nieke@modefabriek.nl, waarna u half juni een gratis toegangscode ontvangt voor Modefabriek.

In het kort

* Wat: EU Fashionmatch 4.0

* Aanmelden: bedrijfsprofiel registreren tot 7 juli 2015 via www.b2match.eu/fashionmatch-4thedition!

* 18 juni - 9 juli 2015 online selectie van bilaterale gesprekken

* Voertaal: Engels

Meer informatie

Meer weten? Neem dan contact op met: Enterprise Europe Network!

Het Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij innoveren en ondernemen in Europa. In Nederland maken de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en de Kamer van Koophandel deel uit van dit Europese netwerk. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 50 landen lid van dit netwerk. Meer informatie is te vinden op www.enterpriseeuropenetwork.nl!.