Informer vergroot succes ondernemers met revolutionaire functies

De online versie van Informer is nog maar net 3 maanden oud, of er is al een nieuwe release met indrukwekkende innovaties. Dat het succes van de ondernemer voorop staat bewijst Informer nu echt met: Informer CashflowCheck en Informer SnellerBetaald. Ook wordt de chatservice uitgebreid naar 'Ondernemers avonden'.

Succesvolle ondernemers zijn sneller

Niet alleen als het gaat om het herkennen van kansen maar ook om het pakken van die kansen zijn succesvolle ondernemers sneller dan anderen. Daar hoort een snelle online boekhouding bij. "Een permanent inzicht in je cashflow helpt je sneller kansen pakken. Dat is het uitgangspunt geweest voor twee belangrijke innovaties: De Informer CashflowCheck, en het Informer SnellerBetaald systeem." aldus Peter Potters commercieel directeur Informer.

Cashflow essentieel

Bedrijven gaan niet failliet omdat ze geen winst maken, maar omdat ze hun cashflow niet op orde hebben. Zeker in tijden waarbij het moeilijk is om krediet te krijgen is goed zicht op je cashflow essentieel voor een goede bedrijfsvoering. Met Informer CashflowCheck heb je een goed overzicht van je cashflow: waar is jouw cash deze maand heen gegaan?

Debiteuren jagen

Helaas is het zo dat veel debiteuren nagejaagd moeten worden. Volgens Atradius staat bij het Nederlandse MKB na 31 dagen nog 1/3 van alle betalingen uit. En de kans op betaling na 90 dagen is nihil te noemen. Geen enkele ondernemer houdt ervan zijn warme klantrelaties te confronteren met openstaande facturen. Om dit proces te helpen heeft Informer het Informer SnellerBetaald systeem ontwikkeld. Je wordt begeleid om op vaste punten herinneringen en aanmaningen te sturen, en deze worden overzichtelijk weergeven. Wanneer je de adviezen goed volgt, krijg je je facturen inderdaad sneller betaald, zo leert de ervaring.

Nederland heeft het succes van echte ondernemers nodig, ook in de avond.

Dat Nederland economisch de zeilen moet bijzetten is duidelijk. Maar wist je dat van alle bedrijven met een eigen Research & Development 97% afkomstig is uit het MKB?

Remco Fruehauf algemeen directeur van Informer: "ik vind het mooi om ondernemers vol passie bezig te zien met hun vakgebied. Daar zie ik ze graag succesvol in. Die passie is nu eenmaal niet hun boekhouding. Daar wil ik ze graag bij helpen. Dat doen we nu ook met extra openingstijden van onze helpdesk in de avond: van maandag t/m donderdag tussen 19:00 uur en 21:00 uur is er nu ook online chatsupport. Een tijd waarop veel ondernemers hun administratie doen.