Kroll maakt benoeming bekend van Mark R. Williams tot President van Kroll Ontrack

Kroll maakt benoeming bekend van Mark R. Williams tot President van Kroll Ontrack

AMSTERDAM - (Business Wire)

Kroll, de vooraanstaande wereldwijde leverancier van oplossingen op het gebied van risicobeperking en juridisch verweer, heeft vandaag bekendgemaakt dat Mark R. Williams is benoemd tot President van Kroll Ontrack.

"De afgelopen maanden heeft Kroll via praktijkgroepen zijn team van leidinggevenden versterkt, zodat we nog beter in staat te zijn onze klanten wereldwijd uitstekende resultaten te bieden", aldus Manny Conti, CEO van Kroll. "Met zijn bewezen commercieel inzicht en ervaring in internationale omgevingen past Mark perfect in ons team. Ik kijk ernaar uit om samen met hem de reputatie van Kroll Ontrack als marktleider op het gebied van juridische technologieen en dataherstel verder uit te bouwen met nieuwe en innovatieve technologische services."

Mark Williams: "Ik voel me bevoorrecht met mijn benoeming bij Kroll Ontrack, een organisatie die zijn klanten al zeer lang aantoonbare resultaten biedt. Met wereldwijd meer dan 1.100 erkende experts, die over een ongeevenaarde hoeveelheid kennis en inhoudelijke expertise beschikken, neemt Kroll Ontrack op zijn vakgebied mondiaal een leidinggevende positie in. Ik kijk ernaar uit om voor Kroll Ontrack nieuwe mogelijkheden te openen om wereldwijd in nog meer markten superieure consultancydiensten, juridische technologieen, dataherstel- en documentreviewservices te kunnen bieden."

Williams heeft ruim 20 jaar ervaring met alle aspecten van juridische dienstverlening en heeft in een groot aantal landen over de hele wereld gewoond en gewerkt. Hij was werkzaam als advocaat ondernemingsrecht en partner bij een prestigieus internationaal advocatenkantoor, richtte een bedrijf voor juridische outsourcing op en was senior executive bij drie grote kantoren in de sector juridische outsourcing en dataoplossingen. Williams werkte 16 jaar als advocaat en partner bij DLA Piper, een van 's werelds grootste internationale advocatenkantoren. Daar speelde hij een belangrijke rol in de succesvolle uitbreiding van het bedrijf met vestigingen in Azie en het Midden-Oosten.

In zijn laatste functie was Williams Executive Vice President of Legal Services bij UnitedLex, waar hij de evaluatie en lancering leidde van een nieuwe start-up op het gebied van juridische outsourcing. Voorafgaand aan zijn functie bij UnitedLex was hij verantwoordelijk voor Discovery Services in negen vestigingen wereldwijd en ook Managing Director van Huron Legal, dat juridische afdelingen en advocatenkantoren juridisch advies biedt. Voordat hij bij Huron in dienst trad, was Williams Senior Vice President van Axiom Global, waar hij de leiding had over de divisie Managed Discovery en Projects. Eerder in zijn loopbaan was Williams medeoprichter van Key Legal in Hyperabad, India, een leverancier van verschillende juridische outsourcingdiensten.

Williams studeerde af als meester in de rechten aan de Columbia University School of Law en is beedigd als advocaat bij de rechtbank van Illinois en het District of Columbia. Hij is lid van de orde van advocaten van Amerika, Illinois, Chicago en het District of Columbia. Behalve zijn meestertitel behaalde Williams ook een MBA, een M.Sc. en andere diploma's aan gerenommeerde universiteiten in de VS, Engeland, China en Spanje.

Ga voor meer informatie over de producten en diensten van Kroll Ontrack naar http://www.ediscovery.com/nl.

Over Kroll Ontrack Inc.

Kroll Ontrack levert technologische services en software waarmee juridische instanties, bedrijven, overheidsinstellingen en consumenten data op efficiente en kosteneffectieve wijze kunnen beheren, herstellen, doorzoeken, analyseren en produceren. Naast bekroonde software biedt Kroll Ontrack ook diensten op het gebied van dataherstel, datavernietiging, e-discovery en documentreviewservices. Ga voor meer informatie over de producten en diensten van Kroll Ontrack naar: www.ediscovery.com/nl of volg @KrollOntrackEU op Twitter.

Contactpersonen voor de media:

Contactgegevens Citigate Dewe Rogerson:

Charlotte Pascal/Judith Massey/Camilla Medd

Tel: +44 20 7282 1021 / 2987 /2846

E-mail: charlotte.pascal@citigate.co.uk / judith.massey@citigatedr.co.uk / camilla.medd@citigatedr.co.uk

Zie het origineel.