Uitnodiging Zomercollege 28 mei


Wageningen organiseert dit voorjaar drie zomercolleges voor de stad. U kunt deze colleges gratis bijwonen en u laten inspireren over Gezondheid, Samenleven en Veranderen.

Zomercollege 28 mei: 'Een andere kijk op gezondheid'

Op donderdag 28 mei staat het eerste zomercollege gepland. Het thema is `Een andere kijk op gezondheid'. Spreker is dr. Machteld Huber, arts en senior-onderzoeker bij het Louis Bolk Instituut. Machteld Huber is een zeer gewilde spreker, die vanuit ervaring en deskundigheid al veel mensen heeft
geraakt met haar nieuwe, positieve manier van kijken naar gezondheid. De gemeente Wageningen biedt u hiermee een unieke kans om haar verhaal te horen. Kom ook en laat u inspireren!



Datum: donderdag 28 mei 2015

Tijd: 19.00 uur koffie/thee, 19.30 aanvang college

Locatie: Hof van Wageningen

Aanmelden

U kunt zich voor dit college aanmelden via het e-mailadres samenredzaam@wageningen.nl. Geef daarbij in het onderwerp aan: "aanmelding zomercollege 28 mei".

Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Laat deze kans niet aan u voorbij gaan en geef u snel op.

Inspiratie voor beleid

Na de zomer wil de gemeente samen met iedereen in Wageningen kijken hoe we samen kunnen zorgen dat het beleid rond zorg en ondersteuning, preventieve hulp en welzijn zo goed mogelijk wordt ingevuld. De stad maakt samen het beleid, dat betrekking heeft op iedereen in de stad. De zomercolleges
bieden hiervoor inspiratie. We zien u graag op 28 mei!

Reageer op dit artikel Laatst gewijzigd: 08 mei 2015