Exclusieve persintroductie nieuw hotel van La Bergere Group

Op vrijdag 8 mei a.s. is het zover, dan wordt de naam bekend gemaakt van het nieuwste hotelconcept van La Bergere Group (LBG) middels onthulling van een zeer spraakmakend bouwbord. Deze onthulling zal gedaan worden door de heer J. Aarts, wethouder Economie, Mobiliteit, Financien en Vastgoed van de gemeente Maastricht.

De jongste telg van de LBG wordt weer een bijzonder en onderscheidend concept. Een hotel vol tegenstellingen. Een chique maar zeker ook rebels hotel. Fin de siecle maar dan net ff anders. Uiteraard met humor en een opvallende rol voor design en architectuur. Een hotel op een markante plek in Maastricht. Een plaats waar reizigers al meer dan 160 jaar komen en gaan. Met het sprankelende stadsdeel Wyck als een grote lounge. Het hotel zal 1 juli a.s. haar deuren openen.

Ook de onthulling van het spectaculaire bouwbord past bij het rebelse karakter van het hotel. Iets dat je zeker niet mag missen.

Uiteraard zal voor de pers een persmap worden samengesteld op basis van thema's. Na de onthulling is er volop gelegenheid om met de belangrijkste spelers (o.a. Rino Soeters van LBG, Roger Haan - interieurarchitect en Ron Werne -Satijn Plus Architecten) van dit nieuwe hotel een-op-een interviews af te nemen. Partners in dit project (zoals Auping, Mosa, LG en Sphinx) zullen ook aanwezig zijn. De nazit zal in een modelkamer zijn zodat een 'sneak preview' mogelijk is van de bijzondere en onderscheidende aankleding en inrichting van de kamers.

Wil je bij de onthulling en de nazit aanwezig zijn meld je dan aan via onderstaande link: http://www.la-bergeregroup.com/c/uitnodiging?welkom. Voor gasten van verder weg bestaat de mogelijkheid om evt. te overnachten in een van de andere LBG hotels: Townhouse of St. Maartenslane.

Wij hopen je te mogen begroeten op dit voor ons en Maastricht bijzonder moment.

Tijdsschema 8 mei:

10.30 - 11.00 uur - ontvangst van de gasten en pers

11.00 - 11.30 uur - onthulling van naam en bouwbord door de heer J Aarts.

11.30 - 12.30 uur - feestelijke nazit

Adres: Stationsplein 1, 6221 BT Maastricht

We adviseren je om met openbaar vervoer te komen.

Kom je met eigen vervoer dan kun je het best parkeren bij Q Park NS (Parallelweg t/o 15, 6221 BD Maastricht) of Q Park De Colonel (Stationsplein 17, 6221 BT Maastricht). Beide op nog geen 5 minuten lopen van het hotel. Een gratis parkeer-uitrijkaart krijg je van ons.